دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
رفاقتی که فلسفه اخلاق را از زیر و رو کرد

مولف در این کتاب، داستان زندگی چهار نفر و رفاقت‌ها و تقابل‌هایشان را پی‌می‌گیرد و روایتی بصیرت‌بخش درباره احیای اندیشه اخلاقی در قرن بیستم به دست می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): «این زن‌ها ریگی به کفش دارند؛ انقلاب الیزابت آنسکوم، فیلیپا فوت، مری میجلی و آیس مرداک در فلسفه اخلاق» نوشته بنجامین لیپسکوم، با ترجمه علیرضا شفیعی‌نسب به همت انتشارات ترجمان علوم انسانی منتشر شده است.

در بخشی از این کتاب آمده: «سال ۱۹۴۵ و هنگامی‌که آتش جنگ جهانی دوم فروکش می‌کرد، چهار دختر به دانشگاه آکسفورد راه پیدا کردند: یک نوکیش کاتولیک دوآتشه، یک کمونیست کولی‌مسلک و پرشروشور، دختری مرفه و خداناباور که از سلطه خانواده سختگیرش می‌گریخت، و دختری عاشق موش و مارمولک که سیمای روشنفکری برجسته در او پیدا بود. اما آن‌ها به جهانی بیگانه قدم گذاشته بودند، جهانی ساخته مردان عالم اندیشه که فرد انسانی را معیار نهایی ارزش می‌دانست و اخلاق را فاقد مبنایی عینی و الزام‌آور. درست در زمانی که آکادمی خالی از مردان شده بود، الیزابت آنسکوم، آیریس مرداک، فیلیپا فوت و مری میجلی دوستی مادام‌العمری را شکل دادند و به یمن آن، پروژه‌ای فلسفی را پیش بردند که فلسفه اخلاق را از بیخ‌وبن متحول ساخت.

بنجامین لیپسکوم در این کتاب داستان زندگی این چهار نفر و رفاقت‌ها و تقابل‌هایشان را پی‌می‌گیرد و روایتی بصیرت‌بخش درباره احیای اندیشه اخلاقی در قرن بیستم به دست می‌دهد.

«این زن‌ها ریگی به کفش دارند؛ انقلاب الیزابت آنسکوم، فیلیپا فوت، مری میجلی و آیس مرداک در فلسفه اخلاق» به قیمت ۳۶۵ هزار تومان در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شده است. انتشارات ترجمان علوم انسانی در شبستان، بخش عمومی، راهرو ۲۵، غرفه ۲۵ قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین