سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۴
مرگ ناگهانی نویسنده پرفروش آلمانی، در هامبورگ

پلیس هامبورگ تحقیقات درباره قتل نویسنده پرفروش آلمانی، الکساندرا فرولیش، را آغاز کرده است. جسد فرولیش ۵۸ ساله سه‌شنبه گذشته توسط پسرش بر روی یک قایق مسکونی در رودخانه البه پیدا شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ایندیپندنت، در خبری که دنیای ادبیات آلمان را شوکه کرده است، الکساندرا فرولیش، رمان‌نویس برجسته این کشور، به طور ناگهانی در خانه مسکونی‌اش در هامبورگ پیدا شد. مقامات محلی اعلام کردند که جسد او روز گذشته کشف شده و تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که نشانه‌ای از درگیری یا وقوع جرم مشاهده نشده است.

فرولیش، که به خاطر نثر روان، طنز ظریف و پرداختن به موضوعات خانوادگی و اجتماعی شناخته می‌شد، در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی در میان خوانندگان آلمانی و بین‌المللی پیدا کرده بود. رمان‌های او بارها در فهرست کتاب‌های پرفروش قرار گرفتند و جوایز متعددی برای آثارش دریافت کرده بود.

جزئیات بیشتری درباره علت مرگ او هنوز اعلام نشده است و مقامات وعده داده‌اند پس از تکمیل بررسی‌های پزشکی قانونی اطلاعات بیشتری ارائه دهند. جامعه ادبی و طرفداران او با ابراز تأسف از این فقدان بزرگ، از فرولیش به عنوان نویسنده‌ای یاد کردند که توانست با صداقتی بی‌پرده، روایت‌های انسانی و به‌یادماندنی خلق کند.

مقامات پلیس روز یکشنبه خبر دادند که این پرونده به بخش جنایی واگذار شده، مدارک و شواهد از قایق صورتی‌رنگی که در منطقه مورفلیت لنگر انداخته بود جمع‌آوری شده و گزارش کالبدشکافی نیز ارائه گردیده است.

طبق گزارش رسانه آلمانی ولت، از یکی از اعضای خانواده نمونه‌برداری شده تا آثار احتمالی باروت بررسی شود.

رسانه‌ی NDR به نقل از منابع پلیس گزارش داده که فرولیش هدف شلیک گلوله قرار گرفته است.

یک سخنگوی پلیس در گفت‌وگو با گاردین گفت: «بر اساس اطلاعات فعلی، جسد این نویسنده ۵۸ ساله بی‌جان روی قایقش پیدا شده است. پس از بررسی شواهد، اکنون باور داریم که این مرگ حاصل اعمال خشونت بوده است. به دلیل حساسیت تحقیقات، جزئیات بیشتری منتشر نمی‌شود.»

پلیس از مردم خواسته است هرگونه اطلاعات، به ویژه درباره مشاهده حرکات مشکوک در حوالی محل حادثه، در اختیار آنها قرار دهند.

الکساندرا فرولیش فعالیت حرفه‌ای خود را به عنوان روزنامه‌نگار در اوکراین آغاز کرد و مجله‌ای ویژه زنان بنیان گذاشت. سپس به آلمان بازگشت و به عنوان خبرنگار آزاد کار کرد. نخستین رمانش با عنوان «مادرشوهر روسی من و سایر فجایع» را در سال ۲۰۱۲ منتشر کرد که اثری طنزآمیز بر پایه تجربه‌های شخصی خودش بود.

این کتاب با استقبال زیادی روبه‌رو شد، بیش از ۵۰ هزار نسخه فروش رفت و وارد فهرست پرفروش‌های اشپیگل شد. همچنین در سال ۲۰۱۵ به زبان فرانسوی ترجمه شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها