نویسنده کتاب «مدیریت بحران در شهر» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک با اشاره به اینکه این کتاب با نگاهی ساده و آموزشی جایگاه و اهمیت پایگاههای مدیریت بحران در شهرسازی را تبیین میکند، گفت: کتاب منبع مناسب برای فرمانداران، مدیران و کارشناسان بحران دستگاههای اجرایی، شهرداران، اعضای شورای شهر، کارکنان شهرداری و مدیران سازمانهای آتش نشانی به شمار میرود.
براتی خاطرنشان کرد: کتاب «مدیریت بحران در شهر» راهنمای مناسب برای ایجاد و ساخت شهرها شهرکهای جدید است.
وی ادامه داد: در شهرهای فعلی نیز میتوان با برنامهریزی و هم افزایی پایگاههای مدیریت بحران منطقهای را ایجاد و ساماندهی کرد.
وی با بیان اینکه در حوادث و بحرانهای مختلف شهری قدم اول فرماندهی واحد عملیات و اجرایی مراحل مختلف امدادرسانی انتقال مصدوم و توزیع اقلام مناسب شهروندان است، افزود: این روند باید در راستای توزیع مناسب و همزمان اقلام مورد نیاز در بحرانها، اعزام به موقع نیروهای امدادی و اسکانهای اضطراری پایگاههایی پیش بینی و ساخته شود که به آن پایگاه مدیریت بحران شهری میگویند.
به گزارش ایبنا، کتاب «مدیریت بحران در شهر» (اهمیت پایگاههای مدیریت بحران در شهرسازی) در ۱۱۵ صفحه و ۴۴ فصل در قطع رقعی و شمارگان ۱۰۰۰ جلد توسط انتشارات «یوحنا» منتشر و روانه بازار کتاب شد.
نظر شما