جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
۶۳ عنوان کتاب توسط مرکز پژوهشی کاربردی اقتصادی، اجتماعی قدر به چاپ رسیده است

قم - مدیر اجرایی مرکز پژوهشی کاربردی اقتصادی، اجتماعی قدر از چاپ ۶۳ عنوان کتاب توسط این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، حجت‌الاسلام سعید رضا اسداللهی درباره دستاوردهای این مرکز گفت: این مرکز از سال ۱۳۹۱ با اخذ موافقت‌نامه اصولی از وزارت علوم, تحقیقات و فناوری به عنوان یک مرکز پژوهشی کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر با دو گروه علمی اقتصاد اسلامی و فرهنگ مشغول به فعالیت است.

وی افزود: شاکله مرکز پژوهشی کاربردی اقتصادی اجتماعی قدر بر پایه برنامه و بودجه است و متکفل بررسی برنامه هفتم بوده است؛ این مرکز به عنوان نظر حوزویان در خصوص برنامه هفتم توسعه برنامه ای به مجلس شورای اسلامی و دولت تقدیم کرد؛ رویکرد کامل مرکز بر مباحث برنامه نویسی و بودجه استوار کرده است و می توان گفت تنها مجموعه حوزوی است که به مباحث اقتصاد و فرهنگ ورود کرده است.

حجت‌الاسلام اسداللهی گفت: ۶۳ عنوان کتاب در ۱۱ سال گذشته توسط این مرکز تهیه و به چاپ رسیده است که این کتاب ها عمدتاً بر اساس شاخص‌نویسی و شاخص‌یابی بوده است و همه این کتب پشتوانه برنامه‌ها قرار گرفته است؛ هر کدام از گروه‌های علمی مرکز متشکل از هشت نفر عضو هیئت علمی است و ان شاءالله این مرکز به زودی به پژوهشگاه نیز ارتقا پیدا می‌کند.

مدیر اجرایی مرکز پژوهشی کاربردی اقتصادی اجتماعی قدر خاطر نشان کرد: مبنای این مرکز این است که هر کدام از کتاب‌های چاپ شده تنها با مهر و نام نویسنده ارائه می‌شود نه در قالب جمعی از نویسندگان؛ این مرکز در همه این سال‌ها در همه نمایشگاه‌های کتاب‌های حوزوی شرکت داشته است.

وی در پایان گفت: مرکز پژوهشی کاربردی اقتصادی اجتماعی قدر در قم مستقر هست و با گروه‌های علمی که دارد سعی کرده است به عنوان بخش خصوصی مشغول به فعالیت باشد و هیچ بودجه تزریقی از بیرون نداشته و تنها از محل فروش خدمات به فعالیت‌های خود ادامه داده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها