پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۶ - ۱۷:۳۶
نادعلی همدانی دوران نقاهت را سپری می‌کند

نادعلی همدانی مترجم و نویسنده‌ی پیش کسوت که اسفند سال گذشته دچار سانحه شده بود، هم اکنون در منزل دوران نقاهت را سپری می‌کند. وی همچنان قادر به تکلم نیست اما وضعیت جسمانی او به بهبودی است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نادعلی همدانی، مترجم و نویسنده‌ی پیش کسوت که در ماه‌های پایانی سال گذشته بر اثر سانحه، به حالت اغما فرو رفته بود، هم اکنون ضمن سپری کردن دوران نقاهت در منزل، به بهبودی نزدیک می‌شود.

مترجم «کاخ تنهایی» همچنان قادر به تکلم نیست، اما بنا به اظهارات همسر وي، هوشیاری کامل خود را به دست آورده و وضعیت جسمانی‌اش رو به بهبود کامل است.

همدانی از سه ماه پیش تحت مداوای پزشکان توانبخش قرار دارد و تمرینات گفتار درمانی را انجام می‌دهد.

این نویسنده و مترجم،‌ چندی پیش بر اثر سانحه سقوط از پله دچار سکته مغزی شده و مدتی را در بیمارستان و در حالت اغما سپری کرده بود.

از نادعلی همدانی تاکنون 15 جلد کتاب با موضوعات رمان،‌ زندگینامه و رمان تاریخی،‌ هفت رمان ترجمه شده، بیش از ده نمایشنامه و فیلمنامه،‌شش کتاب برای کودکان و نوجوانان و بیش از ده کتاب در زمینه تاریخ تئاتر انتشار یافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها