شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۹
پیام تسلیت فرهنگستان هنر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شد

در پی فوت جلال شباهنگی، محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران و همچنین فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی، درگذشت این هنرمند مطرح و پیشکسوت عرصه هنرهای تجسمی کشور را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ در پی فوت جلال شباهنگی، محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران با صدور پیامی، درگذشت این هنرمند مطرح و پیشکسوت عرصه هنرهای تجسمی کشور را تسلیت گفت.

متن این پیام، بدین شرح است:
«کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبِّک ذوالجلالِ والاکرام
با کمال تأثر و اندوه، خبر درگذشت هنرمند گرانقدر عرصه هنرهای تجسمی و عضو پیوسته فرهنگستان هنر، استاد زنده‌یاد جلال شباهنگی را دریافت کردم.
زنده‌یاد شباهنگی، اختری فروزان در سپهر پرستاره هنر معاصر سرزمین عزیزمان ایران بود که در طول حیات پربار خویش، افزون بر خلق آثار هنری ماندگار، به تعلیم و تربیت خیل انبوهی از مشتاقان هنر همت گماشت و بسیاری از شاگردان او، اینک ستاره‌ای درخشان در آسمان هنر ایران محسوب می‌شوند.
سادگی و صمیمت جاری در منظره‌نگاری‌های زیبا و چشم‌نواز زنده‌یاد شباهنگی در کنار ترکیب‌بندی‌های بدیع و متمایز او از کوه‌ها، کویرها و دشت‌های بکر این جغرافیای پرگهر، ایجاب می‌کند که به حق، او را نقاش سرزمین رویایی ایران بنامیم.
اینجانب ضمن تسلیت به خانواده ارجمند شباهنگی، فقدان سراسر اندوه این هنرمند گرانقدر را به جامعه هنرهای تجسمی کشور و تمامی دوست‌داران و شاگردان ایشان تعزیت می‌گویم و از خداوند بخشایشگر برای همه عزیزان سوگوار، اجر و بردباری و برای آن فقید فرهیخته، علوّ درجات را مسئلت می‌نمایم.»

همچنین، فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران نیز طی پیامی درگذشت جلال شباهنگی عضو پیوسته و عضو گروه هنرهای تجسمی این فرهنگستان را به اهالی فرهنگ و هنر تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
«بازگشت همه به سوی اوست
خبر درگذشت استاد جلال شباهنگی که از هنرمندان ارزشمند این مرز و بوم بود، جامعه هنری را متأثر ساخت. استاد شباهنگی هنرمندی چیره‌دست و استادی توانمند بود که سال‌های متمادی هنر خود را بی‌کم‌وکاست به دانشجویانش آموزش داد و از آنها هنرمندانی توانا ساخت. او عاشق هنر و سرزمینش بود و توانست به زیبایی دشت‌های فراخ، باغ‌های سبز و مناظر زیبای کشورش را ترسیم کند. وی هنرمندی فرهیخته، انسانی شریف و پرتلاش بود و دست کم نیم قرن آثار بسیاری از خود به یادگار گذاشت که در عین سادگی، دارای سبک مخصوص به خود، روح‌نواز و برجسته بودند و از همین روی بسیاری از هنرمندان این عشق و علاقه او را می‌ستودند.
فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران درگذشت این هنرمند پیشکسوت را به جامعه هنری، خانواده معزز ایشان و دانشجویانش تسلیت گفته و از درگاه پروردگار متعال برای ایشان طلب مغفرت و برای بازماندگانش صبر مسئلت دارد.
روحش شاد و یادش گرامی باد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها