پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۲:۵۰
كتاب ابزار اصلي موفقيت در ورزش قهرماني است

مدير مركز روانشناسي ورزشي آكادمي ملي المپيك و پاراالمپيك اظهار داشت: كتاب از ابزارهاي اصلي موفقيت در ورزش قهرماني است و ورزشكاران حرفه‌اي نيازمند آموزش و مطالعه مداوم اند./

دكتر سيد‌كاظم واعظ‌ موسوي در گفت‌و‌گو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: ورزش تنها به اجراي مهارت‌ها خلاصه نمي‌شود و نيازمند اطلاعات روز جهان است. در واقع ورزش قهرماني در عرصه بين‌الملل هميشه همراه با استرس و هيجان بوده و اين نشان دهنده نياز ورزشكاران به مطالعه در حوزه روانشناسي و افزايش كيفيت اطلاعات براي عملكرد بهتر در ورزش است.

وي ادامه داد: فشار رواني، بيشترين فشاري است كه ورزشكاران حرفه‌اي تحمل مي‌كنند و اگر به اندازه لازم از نظر رواني آمادگي لازم را نداشته باشند، اين فشار آنها را در حين مسابقات آزار مي‌دهد. بنابراين نيازمند يافتن راهي براي كاهش اين فشار رواني اند كه يكي از اين راه‌ها، مطالعه كتاب است. 

مترجم و نويسنده حوزه روانشناسي ورزشي با بيان اين كه «برخورد نسنجيده در حین مسابقات، شايسته ورزشكار نيست و كل سيستم ورزش كشورمان دچار استرس و هيجان است و آرامش در ورزش وجود ندارد»، اذعان داشت: مسوولان تربيت بدني و فدراسيون، مربيان و ورزشكاران، هنگام صحبت از مسابقات ورزشي، هيجان ويژه‌اي را در جامعه منتشر مي‌كنند. در صورتي كه ما بايد ياد بگيريم به‌جاي تزريق هيجان به جامعه، به آنها آرامش دهيم تا برخورد ناشایستی صورت نگیرد. در واقع كسي كه پرخاش مي‌كند، خودش قرباني است. 

مدير مركز روانشناسي ورزشي آكادمي گفت: مطالعه كتاب روانشناسي در ورزش، به ورزشكاران كمك مي‌كند هنگام مسابقات و رويارويي با حريف خود، استرس و فشار رواني بوجود آمده را كاهش دهند و عملكرد بهتري داشته باشند، بنابراين بايد روانشناسي در ورزش را در بین ورزشكاران كشورمان اشاعه دهيم.

دكتر سيد كاظم واعظ موسوي اظهار داشت: يكي از وظايف مركز روانشناسي ورزش آكادمي ملي المپيك ‌و پارالمپيك، تحقيق و انتشار كتاب براي بالا بردن و به روز كردن اطلاعات ورزشكاران است و تاكنون 10 تا 15 كتابچه كاربردي در اين‌باره چاپ و رايگان در اختيار ورزشكاران تيم ملي قرار گرفته است. 

دكتر واعظ موسوي هدف از روانشناسي ورزشي را آمادگي رواني ورزشكاران و تيم‌هاي ملي در جريان حضور در مسابقات بين‌المللي بيان كرد و گفت: روانشناسي در ورزش از سوي انجمن‌هاي بسياري از جمله؛ روانشناسي ورزشي آسيا و اقيانوسيه حمايت مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها