مدیر انتشارات صدرا درباره بزرگترین رویداد فرهنگی کشور گفت: نمایشگاه کتاب تهران حتماً در ارتقای سطح علم و دانش ایران معاصر تأثیر داشته است.
وی ایجاد بستر برای شکلگیری گفتوگوهای گفتمانی اندیشمندان را از ثمرات نمایشگاه کتاب تهران دانست و ادامه داد: ایجاد جلسات گفتوگومحور، جلسات گفتمانی اندیشمندان، نقد و بررسی آرا و آثار اندیشمندان که با حضور عموم مردم در نمایشگاه برگزار میشود، برای ارتقای سطح فرهنگ مفید است.
مدیر انتشارات صدرا در پاسخ به اینکه آیا فناوریهای نوین استقبال از کتاب را تحتتأثیر قرار داده است یا نه، گفت: کتابهای الکترونیک، نرمافزارها و آنچه در فضای مجازی پیرامون مطالعه توسعه داده شده است، هیچگاه جایگزین کتاب نخواهد شد. همچنان افراد دوست دارند کتاب داشته باشند و حاشیهنویسی کنند؛ لذا شاهدیم که استقبال از کتاب وجود دارد و کاهش نیافته است.
مطهری، با اشاره به ارتقای کتاب و کتابت، بیان کرد: کتاب در سالهای اخیر نسبت به گذشته از نظر صفحهآرایی و طراحی و ابعاد مختلف آن ارتقا پیدا کرده و رشد داشته و در مجموع میتوان گفت کتابها از گذشته بهتر و زیباتر شدهاند.
او در خصوص آثار منتشرشده از شهید مطهری و استقبال مخاطبان از این کتابها گفت: موضوعات آثار شهید مطهری و مسائلی که ایشان مطرح کردهاند، مسئلۀ همه زمانهاست که نمونۀ آن کتاب «نظام حقوق زن در اسلام» و «خدمات متقابل اسلام و ایران» و دیگر کتابهای ایشان است. لذا آثار شهید مطهری هیچگاه کهنه نخواهند شد و اینطور نیست که بگوییم چون این کتابها مربوط به پنجاه سال پیش است، کهنه است؛ بلکه با مطالعه آنها مخاطب فکر میکند برای امروز نوشته شده است. استقبال از کتابهای ایشان نیز درمجموع خوب است و ما هرجا در نمایشگاهی کتابهای شهید مطهری را عرضه کردهایم، مورد استقبال قرار گرفته است. با توجه به تأکیداتی که حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظلهالعالی) درخصوص مطالعه این آثار داشتهاند، باید این استقبال بیشتر باشد.
بهگزارش ایبنا، سیوچهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا ۳۰اردیبهشتماه۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.
نظر شما