لیلا فلاحتی استادیار موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از عرضه مجموعه پنج جلدی «علل و پیامدهای گرایش زنان به آموزش عالی» در نمایشگاه کتاب خبر داد.
فلاحتی گفت: این مجموعه مطالعاتی جامع درباره دستاوردهای زنان در آموزش عالی است که شامل حوزه اقتصاد و سلامت نیز میشود. به صورت کلی آنچه من در این مجموعه کار کردهام بحث مسائل اجتماعی زنان و بحث خانواده است.
وی افزود: این مجموعه پنج جلدی تلاش کرده ابعاد مختلف را بررسی کند که کنار هم مجموعه جالبی است اما کتاب من متمرکز بر موضوع سیاستهای کلی و روندی که ما درباره مواجهه با حضور زنان در آموزش عالی داشتیم است. من با یک فراتحلیل نشان دادهام که بیشتر تحلیلها و سیاستگذاریها و بیشتر نگرانیها درباره زنان حوزه اشتغال و اقتصاد بوده است.
فلاحتی ادامه داد: تصور میشده که حضور زنان بازار کار را نامتعادل میکند و بیشتر مطالعات پژوهشی متمرکز بر این موضوع بودهاند ولی کمتر به مسائل فرهنگی پرداخته شده یعنی در حقیقت یک بحث مهمی که وجود داشته این بوده که حضور زنان در آموزش عالی باید از بعد فرهنگی بررسی میشده ولی در پژوهشها این بعد کم قابل توجه است.
وی اضافه کرد: کتابی که من منتشر کردم مسئلهاش فراتحلیل پژوهشها در این حوزه است اما چهار کتاب دیگر هر کدام تاثیر حضور زنان را بر موضوعات خاص بررسی کردند که شامل موضوعاتی چون سلامت، خانواده اقتصاد و مسائل اجتماعی است.
به گفته این مولف و مترجم حوزه زنان، عناوین مجموعه پنج جلدی «علل و پیامدهای گرایش زنان به آموزش عالی» به این شرحند: «دستاوردها و چالشهای اقتصادی حضور زنان در آموزش عالی» به کوشش زهرا میلاعلمی؛ «دستاوردها و چالشهای حضور زنان در آموزش عالی با تاکید بر مسائل اجتماعی» به کوشش منصوره اعظمآزاده؛ «دستاوردها و چالشهای حضور زنان در آموزش عالی با تاکید بر حوزه سلامت» به کوشش حمیرا سجادی و «مطالعه چگونگی تاثیر تحصیلات عالی زنان بر ابعاد مختلف زندگی خانوادگی» به کوشش امید علیاحمدی.
به گزارش ایبنا؛ سیوچهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 20 تا 30 اردیبهشتماه در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار میشود.
نظر شما