سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۶
مجیدی‌مهر: مسابقات قرآن زمینه‌ساز وحدت است

حمید مجیدی‌مهر در نشست خبری سی‌ونهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ضمن ارائه آمار از حضور نمایندگان کشورهای دیگر، مسابقات قرآن را زمینه‌ساز وحدت دانست و شاخصه اصلی آن را عدالت‌محوری معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست خبری سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، سه‌شنبه 25 بهمن 1401 با حضور حمید مجیدی‌مهر رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.
 
مجیدی‌مهر ضمن ابراز امیدواری از امتداد برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بیان کرد: این مسابقات، قطاری در حرکت است که مسافرانی ثابت دارد به نام مردم قرآن‌دوست؛ و مهماندارانی که همان مسئولان قرآنی هستند، که باید خدمت‌گزار ساحت مقدس قرآن باشیم. از شما می‌خواهیم دعا کنید که این مسیر با قوت ادامه پیدا کند.
 
وی اضافه کرد: سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران از 29 بهمن 1401 با سخنرانی رییس محترم قوه مقننه جناب آقای دکتر قالیباف، کار خودش را در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی آغاز می‌کند و تا روز سوم که اختتامیه برگزار می‌شود، با سخنرانی ریاست محترم جمهور جناب آقای رئیسی ادامه پیدا می‌کند. این مسابقات از ساعت 8 ونیم صبح آغاز خواهد شد که نوبت صبح، ویژه بانوان است. در بعدازظهر و شب نیز که پخش زنده داخلی و خارجی دارد، ویژه برادران خواهد بود.
 
مجیدی‌مهر گفت: امیدواریم خاطره خوبی برای نمایندگان کشورهای دیگر به ویژه نمایندگان جمهوری اسلامی به جا گذاشته شود. یکی از نقاط متمایز این مسابقات، عدالت‌محوری است. از لحظه آغار فرآیند مسابقات، دیگر هیچ تفاوتی میان نمایندگان ایران و سایر کشورها وجود ندارد. به جز زبان، در بخش اجرای مسابقات، همه چیز برای تمام نمایندگان یکسان است. عدالت‌محوری، اصل اصیل مسابقات جمهوری اسلامی ایران است.
 
رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: موضوع دیگر اهتمام عالی‌ترین مقامات اجرایی و دینی جمهوری اسلامی ایران به این رویداد بزرگ است. سران قوا و بسیاری از مراجع و علما با پیام‌هایی که ارسال می‌کنند همراهی خودشان را اعلام می‌کنند. این مسابقات مایه جمع و وحدت و زمینه‌ساز انس با کلام الله است.
 
وی عنوان کرد: از 33 کشور به انضمام جمهوری اسلامی ایران نمایندگانی خواهیم داشت. لازم به ذکر است که از 80 کشور نمایندگانی معرفی شدند که در مرحله غربالگری به 33 کشور رسید. در رشته ترتیل و حفظ کل قرآن، مسابقات برادران و خواهران مشترکا برگزار می‌شود اما در بخش قرائت، مسابقات، ویژه برادران است. ترتیل در بخش برادران، سومین دوره خود را سپری می‌کند اما برای خانم‌ها این اولین بار است که برگزار می‌شود.
 
مجیدی‌مهر اضافه کرد: در کل 146 متسابق از 80 کشور را داشتیم که در این مرحله 52 شرکت‌کننده به مرحله نهایی راه پیدا کرده‌اند. شعار ثابت این مسابقات، «یک کتاب، یک امت» است که حول محور وحدت است و در تمام ارکان این مسابقات، این شعار جاری است. از تمام موسسات معتبر قرآنی و دینی در 5 قاره تشکر می‌کنیم که کنار ما بودند. این مسیر ادامه دارد و مطمئن باشید سال آینده به لحاظ فنی، مسابقات به یک بلوغ و شکوفایی جدید خواهد رسید.
 
وی گفت: چیزی که مد نظر ماست، نگاه دقیق تسهیل‌گرانه است. ما به دنبال این هستیم که با کمک مجموعه کمیته بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری آموزش‌هایمان در کشورهای مختلف را توسعه دهیم و پیوست‌های آموزشی را نیز اضافه کنیم. هدف‌گذاری ما ایجاد زمینه‌های آموزشی در 85 تا 90 کشور جهان است. این، دیپلماسی فرهنگی و قرآنی ماست که جمهوری اسلامی ایران پرچم‌دار قرآن در جهان اسلام است.  
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها