جمعه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸
نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محفلی است برای ارتباطات فرهنگی

محمد نورالدین با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محفلی مناسب برای ارتباطات فرهنگی است، گفت: نمایشگاه کتاب آن هم در چنین ابعادی در ترویج کتابخوانی برای آنها که شوق کتاب دارند تاثیرگذار است‌.

محمد نورالدین (مدیر نشر آیدین ساو تبریز) در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) اظهار کرد: من قبل از ورود به عرصه نشر، مدت‌ها معلم مقطع دبیرستان بودم و از سال ۹۴ به عنوان ناشر کار خود را شروع کردم. تمرکز ما در نشر آیدین ساو، چاپ شعر و داستان برای رده سنی کودک و نوجوان به زبان ترکی است. کتاب «بو نَمَنه دی» به معنای این چیه برای بچه‌های دو سه ساله است و کتاب «بالیم» نیز سه داستان برای بچه‌هاست که از جمله آثار تازه نشر ما محسوب می‌شود.
 
این نویسنده درباره تاثیر برگزاری همزمان نمایشگاه کتاب به صورت مجازی و حضوری مطرح کرد: نشر ما پنج سال در نمایشگاه کتاب تبریز حضور داشته، آنجا استقبال و حضور خیلی خوب بود و این اولین سال حضور ما در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است؛ امیدواریم تا روز آخر استقبال از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان برای همه خوب باشد و ما هم به امید همین حضور و استقبال از تبریز تا اینجا آمدیم اما چون اولین‌بار است که نمایشگاه کتاب همزمان به صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شود استقبال مردم در هر دو بخش تقسیم می‌شود.
 
محمد نورالدین در پایان درباره تاثیر نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در ترویج کتابخوانی گفت: به طور قطع نمایشگاه کتاب آن هم در چنین ابعادی در ترویج کتابخوانی برای آنها که شوق کتاب دارند تاثیرگذار است؛ من به عینه دیدم که دانشجوها و دانش‌آموزان با چه اشتیاقی خود را به نمایشگاه می‌رسانند و اینجا محفلی است که می‌توانند با هم معاشرت کنند و ارتباط‌های خوب فرهنگی شکل بگیرد.
 
سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «با کتاب سلامتیم» از بیست‌ویکم اردیبهشت‌ماه آغاز و تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir  ادامه دارد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها