شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۵
زندگینامه جدید ایزاکسون در صدر کتاب‌های پرفروش آمازون

جدیدترین کتاب زندگی‌نامه ایزاکسون نویسنده آمریکایی هشتم ماه مارس وارد بازار کتاب شده است و در همین چند روز گذشته به رده دوم فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های آمازون راه پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از اپرامگزین، «والتر ایزاکسون» نویسنده و زندگی‌نامه‌نویس آمریکایی است. وی سابقه ریاست هیئت مدیر و مدیر عاملی سی‌ان‌ان و مدیر عاملی هفته‌نامه تایم را در کارنامه خود دارد. وی زندگی‌نامه استیو جابز، هنری کسینجر، آلبرت اینشتین و بنجامین فرانکلین را نوشته ‌است. زندگی‌نامه استیو جابز که پس از درگذشت جابز در اکتبر ۲۰۱۱ منتشر شد، پرفروشترین کتاب سال ۲۰۱۱ شد و تمام رکوردهای فروش زندگی‌نامه‌ها را شکست.
 
حالا جدیدترین کتاب زندگی‌نامه ایزاکسون نویسنده آمریکایی هشتم ماه مارس وارد بازار کتاب شده است و در همین چند روز گذشته به رده دوم فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های آمازون راه پیدا کرده است. ایزاکسون در کتاب جدید خود شرح زندگی «جنیفر داودنا» برنده جایزه نوبل شیمی را نوشته است.
 
کتاب زندگی‌نامه جدید  با عنوان «رمزگشا» به شرح فعالیت‌های کاری زیست‌شیمی‌دان آمریکایی و زندگینامه خصوصی او مربوط به شغلش پرداخته است. این کتاب از سوی انتشارات سیمون اند شوستر وارد بازار کتاب شده است و در چند روز اول رکورد فروش کتاب در بازار کتاب آمریکا را شکسته است.
 
جنیفر داودنا زیست‌شیمی‌دان اهل ایالات متحده آمریکا و استاد دانشگاه کالیفرنیا، برکلی است و از سال ۱۹۹۷ پژوهشگر موسسه پزشکی هاورد هیوز بوده است. وی در سال ۲۰۲۰ به همراه امانوئل شرپانتیه به دلیل «فراهم کردن روشی برای ویرایش ژنوم» یا توسعه ویرایش ژن کریسپر برندهٔ جایزه نوبل شیمی شد.
 
در خارج از جامعه علمی، داودنا به عنوان یکی از ۱۰۰ فرد با نفوذ در سال ۲۰۱۵ معرفی شده‌ است. در سال ۲۰۱۷ او نویسنده اصلی کتاب «شکافی در آفرینش: ویرایش ژن و قدرت تصور ناپذیر برای کنترل تکامل» بود، موردی نادر از گزارش اول شخص از یک پیشرفت بزرگ علمی، که هدف آن عموم مردم بود، که بلافاصله به دنبال کشف منتشر شد.
 
ایزاکسون در اظهاراتی درباره کتابش گفته است: سه انقلاب بزرگ در طول زندگی بشریت اتفاق افتاده است که فیزیک، دیجیتال و حالا علوم زیستی هستند که داودنا یکی از افراد برجسته این علوم در دنیای کنونی است. مثل ماری کوری که یکی از دانشمندان برجسته دنیای علم بود، این زیست‌شناس دوران معاصر نیز راه خودش را در مسیر علم با موفقیت طی کرده است.
 
ایزاکسون در جایی در کتابش نوشته است که این دانشمند زن آمریکایی در بسیاری از نقاط زندگی‌اش با مشکلات عادی و واکنش مردم با دانشمندان زن برخورد کرده است. آنها به او می‌گفتند که زنان نمی‌توانند دانشمند شوند ولی او به هیچ کدام از این حرف‌ها اعتنایی نکرد و راهی را پیمود که حالا اینجاست.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها