دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
انتشار کتاب فریبرز ابراهیم‌پور ۴۲سال پس از اثر نخست

مجموعه داستان فریبرز ابراهیم‌پور(ف. الف.نگاه) نویسنده، منتقد و شاعر کرمانشاهی با عنوان «مخاطب من» منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، بعد از ۴۲ سال، مجموعه داستان فریبرز ابراهیم‌پور (ف. الف.نگاه) نویسنده، منتقد و شاعر کرمانشاهی با عنوان «مخاطب من» به همت نشر دیباچه در ۲۹۵صفحه و در ۱۰۰۰ نسخه و به قیمت ۵۰۰۰۰ تومان منتشر شد.

فریبرز ابراهیم‌پور، نویسنده و شاعر کرمانشاهی یکی از چهره‌های پیشکسوت ادبیات، شعر و داستان استان کرمانشاه است که متاسفانه مخاطبان و نسل جدید جامعه کتابخوان کرمانشاه با نام و آثار وی کمتر آشنا هستند.

ابراهیم‌پور، یکی از چهره‌های پیشرو ادبیات استان در دهه چهل است که از وی تنها دو مجموعه مستقل شعر «روستای قرمز نامحدود» و داستان «رستم؛ ولی نه رستم شاهنامه» در دهه‌های چهل و پنجاه منتشر شده و تاکنون کتابی دیگر و مستقل از وی به چاپ نرسیده و جامعه کتابخوان منتظر آثار وی بودند.

وی در حوزه ادبیات داستانی استان تلاش‌های بسیاری داشته و در دهه هفتاد تعدادی از داستان‌های کوتاهش که از استحکام ساختاری و تکنیک‌های حرفه‌ای نویسندگی برخوردار بود، در هفته‌نامه‌های استان گیلان و کرمانشاه و برخی مجلات تخصصی ادبی (آدینه، بنیاد، چیستا و ...) تهران منتشر کرد. وی مدتی دبیر صفحه ادبی هفته‌نامه «باختر» (چاپ کرمانشاه) در دهه هفتاد بود که اقدامات ارزشمندی در معرفی چهره‌های ادبی به مخاطبان و انتشار آثار ادبی خلاقه و مدرن انجام داد.

(ف.الف.نگاه) از چهره‌های پیشکسوت ادبیات داستانی استان به شمار می‌رود و نشر دیباجه نخستین مجموعه داستان فریبرز ابراهیم‌پور را منتشر و توزیع کرده است.

 انتشار این کتاب که بعد از کتاب «رستم، ولی نه رستم شاهنامه» که در سال ۱۳۵۷ منتشر شده در برنامه‌ریزی این نشر قرار گرفته است. کتاب «مخاطب من» بعد از ۴۲ سال  از آخرین کار این نویسنده به چاپ رسیده است.

فریبرز ابراهیم‌پور متولد آبان ماه سال ۱۳۲۸ در کرمانشاه است و از نویسندگان و شاعران پیشکسوت استان به شمار می‌رود. وی هم اکنون ساکن کرج است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • م/ نویسنده ی نسل چهارم داستان کرمانشاه ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
    درود بر فریبرز ابراهیمپور سال هاست که منتطر انتشار کتاب های ایشان هستیم. سپاس از سعید شرافتی زنگنه مدیر نشر دیباچه و آقای اسماعیل زرعی نویسنده ی گرامی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها