شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
انجام دو عمل جراحی موفق و بازگشت امیرخانی به بخش مراقبت‌های ویژه

بر اساس آخرین اطلاعات منتشرشده از سوی خانواده رضا امیرخانی امروز (۱۵ آذر) دو عمل جراحی برای وی انجام شده که موفقیت‌آمیز بوده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا در کانال سایت رسمی رضا امیرخانی آمده است: «امروز صبح برای رضا دو عمل جراحی انجام شد. اول تراکئوستومی که ایجاد یک راه هوایی پایدار و قابل کنترل و امن از طریق نای است. دوم تثبیت یک جداشدگی در استخوان‌های لگن. هر دو عمل تا پیش از ظهر با موفقیت به انجام رسیده و رضا به بخش آی سی یو بازگردانده شده است.»

رضا امیرخانی نویسنده صاحب نام، یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ بر اثر سقوط از پاراگلایدر آسیب دیده و اکنون در بیمارستان بستری است به گفته پزشکان، امیرخانی از چند ناحیه دچار شکستگی و آسیب شده و در بخش مراقبت‌های ویژه تحت نظر و درمان است.

رضا امیرخانی زاده‎ سال ۱۳۵۲ در تهران است و در دانشگاه صنعتی شریف، مهندسی مکانیک خوانده است. از میان آثار این نویسنده می توان به کتاب هایی همچون «ارمیا»، «ناصر ارمنی»، «من او»، «از به»، «داستان سیستان»، «نشت نشا»، «بیوتن»، «سرلوحه‌ها»، «نفحات نفت»، «جانستان کابلستان»، «قیدار» و «نیم‌دانگ پیونگ‌دانگ» اشاره کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها