مدیر کمیته علمی فرهنگی بخش ناشران آموزشی گفت: برخی سازمانها و نهادها همچنین مدارس و دانشگاهها زمانی که به نمایشگاه میآیند توجهی به نشستها ندارند و بیشتر به دنبال گرفتن عکس یادگاری هستند
وی افزود: در این زمینه معتقدم، کسی که به نمایشگاه میآید باید یک بار فرهنگی خوب و مناسب از این رویداد کسب کند، زیرا نمایشگاه کتاب تهران بزرگترین رویداد فرهنگی کشور محسوب میشود.
آصفی با بیان اینکه این مکان اکنون به بزرگترین فروشگاه فرهنگی کشور تبدیل شده است، عنوان کرد: الان وضعیت بهگونهای است که عدهای به نمایشگاه میآیند، کتاب خریداری میکنند بعد از آن ساندویچی میخورند و هنگام خروج از نمایشگاه از دستفروشان هم خرید میکنند و میروند.
وی یادآور شد: به نظرم برای بزرگترین رویداد کتابی کشور باید کار فرهنگی بیشتر و بهتری کنیم. مدارس ما اتوبوس میگیرند و دانشآموزان خود را به نمایشگاه کتاب میآورند و از برخی سالنها و غرفهها بازدید کنند، سپس عکس دسته جمعی میگیرند و این کار یک رزومه فرهنگی برای آنها به شمار میآید.
آصفی از عدم حضور بازدیدکنندگان در برنامههای علمی و فرهنگی انتقاد کرد و گفت: زمانی که بچهها از مدارس میآیند باید در نشستهای تخصصی و برنامههای فرهنگی که در موضوعات مختلف برگزار میشود شرکت کنند، نه اینکه با دور زدن کار آنها تمام شود.
وی با بیان اینکه مخاطب فعالیتهای فرهنگی نمایشگاه محدود و کم است، افزود: برخی سازمانها و نهادها، همچنین مدارس و دانشگاهها زمانی که به نمایشگاه میآیند توجهی به نشستها ندارند و بیشتر به دنبال گرفتن عکس یادگاری هستند که در این زمینه باید فرهنگسازی گستردهای صورت گیرد، همچنین در زمینه تبلیغات محیطی این نشستها نیز اقداماتی برای نمایشگاه سال آینده پیشبینی شود.
سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عصر امروز شنبه 14 اردیبهشت پس از 11 روز فعالیت به کار خود پایان میدهد.
نظر شما