شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹
زنگ لیگ کتابخوانی در شاهرود به صدا درآمد

در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، طی مراسمی با حضور مسئولان شاهرود، مسابقات لیگ کتابخوانی در این شهرستان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سمنان، آئین افتتاحیه لیگ کتابخوانی شاهرود با حضور روسای ادرات آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان و کتابخانه‌های عمومی این شهرستان و جمعی از نویسندگان و کتابداران در کانون ملی شهید بهشتی برگزار شد.

سیدابراهیم موسوی رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود با اشاره به اینکه طرح ابتکاری لیگ کتابخوانی با محوریت کتاب و کتابخوانی به منظور ترویج فرهنگ مطالعه و افزایش قدرت سخنوری دانش آموزان برای اولین بار دراستان سمنان و در شهرستان شاهرود به اجرا درمی‌آید، گفت: این طرح در اولین مرحله با مشارکت ٢٤ گروه چهار نفره برگزار می‌شود و ١٢ گروه برگزیده به مرحله دوم برای رقابت راه می‌یابند.

وی با تاکید بر اینکه در مرحله سوم شش تیم با یکدیگر رقابت می‌کنند، افزود: در مرحله نهایی سه تیم منتخب با هم رقابت خواهند کرد.

موسوی افزود: این مسابقه توسط اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود و همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره آموزش و پرورش این شهرستان آغاز شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها