دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۵
فعالان نشر حوزه نابینایی ناشران حقیقت هستند

فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی کتاب نابینایی و کم‌بینایی ضمن اشاره به جایگاه مولفان نابینا و کم‌بینا در جامعه ایرانی گفت: ناشران حوزه کم‌بینایی و نابینایی ناشران حقیقت هستند که خود را وقف این خدمت بزرگ کرده‌اند.

به‌گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی کتاب نابینایان و کم‌بینایان با حضور نیکنام حسینی‌پور، سرپرست موسسه خانه‌ کتاب، علی‌اکبر جمالی، رئیس انجمن نابینایان ایران، افشین داورپناه، معاون فرهنگی موسسه خانه‌ کتاب و منصور شادکام، دبیر اجرایی نخستین جشنواره ملی کتاب نابینایی و کم‌بینایی عصر دوشنبه (7 اسفندماه) در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.
 
فقهی‌زاده با بیان این مطلب که بصیرت، شرط حضور در همه کارهاست، گفت: بصیرت گاه در افرادی که نقص عضو دارند بیشتر و برجسته‌تر نمود پیدا می‌کند. باید اعتراف کنیم که گاه بصر، راه بصیرت را می‌بندد و گاه برای فهم و دستیابی به حقیقت باید چشم بصر را بست تا فهم و دریافت بهتری کسب کرد. بصیرت اما سهم هیچ‌گروهی شامل بینایان و نابینایان نیست. می‌توان ظاهرا بینا بود و بصیر نبود.
 
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: کتاب سرچشمه بینایی است که گاه به دست توانمند نابینایان و کم‌بینایان تولید می‌شود. سرچشمه بینایی در فهم عمیق ریشه دارد و آنان که تولیدکننده سرچشمه عظیم بینایی‌اند، خودشان بینش و بصیرت بزرگی دارند. از بهترین اندیشه‌ورزان جامعه اسلامی و دینی کسانی هستند که از نعمت بینایی برخوردار نبودند یا سهم اندکی داشتند. خوشحالیم در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که قشر فرهیخته نابینایان، عزیز هستند.
 
فقهی‌زاده ادامه داد: ناشران حوزه کم‌بینایی و نابینایی ناشران حقیقت هستند که خود را وقف این خدمت بزرگ کرده‌اند. بسیار خوشبختیم که «ناشران بینایی» پا جای پیامبر رحمت گذاشتند و مایه‌های هدایت را تقدیم و زندگی خود را خالصانه وقف کردند.
 
این عضو مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدام قابل توجه انجمن نابینایان در انتشار فرهنگنامه نخبگان نابینای قرآنی گفت: فرهنگ به هیچ گروه خاص تعلق ندارد. فرهنگ همگانی و بهره‌مندی از آن نیز همگانی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها