به گفته رئیس اتحادیه چاپخانهداران اصفهان، 50 درصد چاپخانهها و لیتوگرافیهای این استان به روز هستند اما 50 درصد دیگر به دلیل نبود نقدینگی و گردش مالی کارگاهی دچار مشکل هستند، در این میان حمایت از کارگاههای کوچک میتواند به رونق این صنعت کمک کند.
وی افزود: در این میان برخی کارگاهها و چاپخانههای کوچک در اصفهان هستند که به علت کمبود نقدینگی و مشکلاتی مثل محدویت گردش مالی نتوانستهاند دستگاهها و ماشینآلات خود را به روز کنند و اگر حمایت نشوند، در آیندهای نزدیک محکوم به تعطیلی خواهند شد.
انصاریپور با بیان اینکه عدم حمایت از کارگاههای کوچک موجب تعطیلی آنها میشود، گفت: حدود 50 درصد چاپخانههای کشور از امکانات جدید و بهروز بهرهمند هستند و 50 درصد دیگر از امکانات متوسطی برخوردارند که باید به روز شوند تا کار با کیفیت و مناسب به مشتری تحویل دهند، چراکه کار بیکیفیت موجب ریزش مشتری میشود.
رئیس اتحادیه چاپخانهداران اصفهان همچنین درباه لزوم اعطای تسهیلات به واحدهای صنعت چاپ، نیز عنوان کرد: اعطای تسهیلات به فعالان بخشهای مختلف صنعت چاپ هنوز در مسیر واقعی خود قرار نگرفته است و به همین دلیل است که طرح توسعه اقتصادی و مالی در بسیاری از واحدهای صنفی نیمهتمام باقی مانده است.
وی تاکید کرد: در سالهای اخیر حجم زیادی از کارها و سفارشهای چاپی در این استان کمتر شده است و میتوان گفت که چاپخانه داران با 20 درصد از توان خود هم کار نمیکنند، این موضوع موجب دلسردی در میان چاپخانه داران شده است که امیدواریم برای این موضوع نیز راهکاری اندیشیده شود.
اتحادیه چاپخانه داران اصفهان از سال 1356 فعالیت خود را آغاز کرده و 250 واحد چاپی و لیتوگرافی در این اتحادیه عضویت دارند.
نظر شما