102 مقاله به دبیرخانه دوازدهمین همایش دوسالانه حفاظت و مرمت اشیای تاریخی–فرهنگی و تزئینات وابسته به معماری ارائه شده که قرار است در قالب کتاب به چاپ برسد.
102 مقاله به دبیرخانه دوازدهمین همایش دوسالانه حفاظت و مرمت اشیای تاریخی-فرهنگی و تزئینات وابسته به معماری ارائه شده که کیفیت بالای مقالات ارایه شده کم سابقه است.
شهرزاد امین شیرازی با اشاره به سابقه برگزاری نخستین همایش حفاظت و مرمت اشیای تاریخی-فرهنگی و تزئینات وابسته به معماری در اسفندماه سال 1375 از این همایش به عنوان همایش مادر در حوزه حفاظت و مرمت یاد کرد.
وی دوازدهمین همایش را از جهاتی با همایشهای پیشین متفاوت دانست و تصریح کرد: در این همایش برای نخستینبار از توان بخش خصوصی در برگزاری امور اجرایی بهره گرفتهایم که امید است موجب ارتقای استانداردهای برگزاری همایش شده و رضایت شرکت کنندگان را فراهم سازد.
دبیر علمی دوازدهمین همایش دوسالانه حفاظت و مرمت اشیای تاریخی-فرهنگی و تزئینات وابسته به معماری گفت: در این همایش و پس از تجربههای همایش یازدهم، اصل مقالات پیش از برگزاری همایش از صاحبان مقالات درخواست شد که با استقبال خوبی مواجه و 102 مقاله دریافت شد.
وی کیفیت بالای مقالات ارایه شده در این همایش را کم سابقه دانست و افزود: بیشترین تکیه بر روی ارایه مقالات در بخش پوستر گذاشته شده تا از این طریق علاوه بر اشاعه فرهنگ برابری ارزشهای سخنرانی و ارایه مقاله بهصورت پوستر مقالات بیشتری در همایش مطرح شده و باب گفتگو در زمینه های مختلف باز شود.
به گفته امین شیرازی، امکان چاپ برخی از مقالات ارایه شده به همایش در مجلات پژوهشی فارسی و انگلیسی پژوهشکده حفاظت و مرمت فراهم شده است.
تداوم برگزاری همایشهای حفاظت و مرمت
کامران احمدی، رییس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی-فرهنگی نیز گفت: ارزش یک همایش تخصصی مانند حفاظت و مرمت علاوه بر جنبه علمی و بسط دانش بر تداوم آن نیز استوار است.
وی افزود: اکنون که حدود 20 سال از زمان شروع نخستین همایش گذشته است، سپاس و قدردانی ما در درجه اول معطوف به پایه گذار این همایش دکتر رسول وطندوست و در درجه بعد قدردانی از عزیزانی که در طی این مدت طولانی وفادارانه در برگزاری هر چه موفقتر این واقعه علمی کوشیدهاند و به حق این همایش را از آن خود دانستهاند.
وی اظهار کرد: در این دوازده دوره دبیران و اعضای کمیتههای علمی و اجرایی و داوری موفق شدهاند این همایش را به یکی از بهترین همایشهای ادواری در نوع خود بدل کنند.
احمدی گفت: شرکتکنندگان، سخنرانان و صاحبان مقالات از دانشگاههای مختلف از علوم پایه، مهندسی و بهخصوص رشتههای مرتبط با حفاظت و مرمت موزهها و مراکز استانی سطح علمی بسیار بالایی را در اختیار این همایشها قرار دادهاند.
پیام تصویری دکتر وطندوست، بنیانگذار همایش دوسالانه حفاظت و مرمت اشیا ی فرهنگی-تاریخی و تزئینات وابسته به معماری و رییس پیشین پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار فرهنگی-تاریخی به سمع و نظر شرکت کنندگان رسید.
نظر شما