کتاب تصویری «9 دی» رونمایی شد
علایی: انتشارات روایت فتح حامی نویسندگان درباره حماسه «9 دی» است/ با انتشار کتاب از تحریف وقایع انقلاب جلوگیری کنیم
حسن علایی، مدیر موسسه انتشاراتی روایت فتح در آیین رونمایی از کتاب «9 دی» (روایت تصویری از حماسه 9 دی 1388) گفت: این موسسه از آثاری که درباره «9 دی» تالیف میشود، حمایت میکند و امیدوارم بتوانیم سالهای بعد، نمایشگاهی از آثار منتشر شده با موضوع «9 دی» برگزار کنیم.
حسن علایی در این مراسم با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر امر بصیرتافزایی، گفت: در سال 1391 نیز کتابی با عنوان «حماسه بصیرت ایمان» منتشر کردیم. کتاب «9 دی» تلفیقی از عکس و متن درباره وقایع انتخاباتی سال 1395 است که در 9 فصل تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه کشور ما بر برپایی حماسه 9 دیماه 1388 آمادگی نداشت، افزود: این یک حرکت خودجوش بود که محاسن و معایبی داشت. خودجوش بودن این حماسه از محاسن است و اینکه قافله فرهنگ و ادب نتوانستند این حرکت را همزمان با مردم همراهی کنند.
مدیر انتشارات روایت فتح، با بیان اینکه اقدام قابل توجهی در تبیین 9 دیماه در قالب کتاب انجام نشده است، گفت: برای تدوین کتاب «9 دی» در منابع بسیاری جستوجو کردیم اما تصاویر چندانی از این اتفاق به ثبت نرسیده بود. این کتاب با همکاری مشترک انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس تدوین شده و عکس محور است. البته متنهایی هم برای شرح وقایع در کنار عکسها آمده است.
سردار علایی به عنوان برخی از فصلهای کتاب اشاره کرد و افزود: «انتخابات و حضور گسترده مردم پای صندوقهای رای»، «اعلام زودهنگام پیروزی و ادعای تقلب»، «حمایت دشمنان از موسوی و جریان سبز»، «نقش رسانههای بیگانه در شعلهور ساختن فتنه»، «حضور میلیونی مردم در 9 دی»، «نقش رهبری و مردم در خلق حماسه 9 دی» و «بازتابهای داخلی و خارجی 9 دی» بخشهایی از کتاب را تشکیل میدهند.
وی همچنین از حمایت انتشارات روایت فتح و نشر ساقی از نویسندگان، مترجمان و پدیدآورندگانی که آثاری درباره 9 دی در دست نگارش دارند خبر داد و یادآور شد: گروههای مومن و انقلابی میتوانند از حمایت ما در این زمینه برخوردار شوند. امیدوارم بتوانیم سالهای بعد، نمایشگاهی از آثار منتشر شده با موضوع «9 دی» برگزار کنیم.
مدیر انتشارات روایت فتح در پایان سخنانش تاکید کرد: حتی اگر چاپ و انتشار آثاری مرتبط با وقایع انتخاباتی سال 1388 به ظاهر مقرون به صرفه نباشد، ما بر انتشار این آثار تاکید داریم زیرا این کتابها مخاطب خاص دارند و ما این دست از آثار را حمایت و منتشر میکنیم.
دکترین دفاعی مبتنی بر حضور مردم
سروری، دیگر سخنران این آیین بود. وی به ضرورت انتشار آثاری در معرفی «9 دیماه 1388» پرداخت و گفت: اگر اظهارات مقامات غربی و صهیونیستی را در آن سالها جستوجو کنیم، به ضرورت نوشته شدن کتابهایی در این زمینه پی میبریم.
وی در ادامه سخنانش به نوع دکترین دفاعی در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: نوع دفاع ما همواره مبتنی بر حمایت و حضور مردم بوده است. رهبر معظم انقلاب هم درباره رخدادهای کهریزک، ضمن سپاس از اقدامات نیروی انتظامی فرمودند که این قدردانی نباید به تعدی حقوق مردم منجر شود. این امر نشان میدهد که حضور مردم همیشه مورد توجه بوده است.
سروری یادآور شد: در همان زمان نیز رهبر معظم انقلاب، فرموده بودند مردمی را که در خیابانها حضور یافتهاند، نباید معاند فرض کرد. باید برای مردم روشنگری صورت گیرد. در واقع، نکته اصلی «9 دیماه 1388» حضور مردم بود.
وی سپس به بیان خاطراتی از ماجراهای انتخاباتی سال 1388 پرداخت و گفت: جای قدردانی از روایت فتح، برای انتشار این آثار وجود دارد زیرا با انتشار این کتابها از تحریف وقایع انقلاب جلوگیری میشود.
در پایان این مراسم از کتاب تصویری «9 دی» رونمایی شد.
نظر شما