شنبه ۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲
تکثیر غیرقانونی کتاب امنیت شغلی ناشران و نویسندگان را به خطر می‌اندازد

نایب‌رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران ضمن این‌که خواستار رسیدگی هرچه سریعتر مسئولان نسبت به موضوع قاچاق کتاب در کشور شد، گفت: بدون تردید تکثیر غیرقانونی کتاب، امنیت شغلی ناشران و نویسندگان را به خطر می‌اندازد.

محمدرضا توکل‌صدیق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره نامه‌ای که چندی پیش، 435 ناشر و کتابفروش تهرانی به علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر «صدور دستور صریح و قاطع برای برخورد با افراد خلافکار تکثیرکننده غیرقانونی کتاب» ارسال کردند، اظهار کرد: پیش از این هم، اقدامات و پیگیری‌هایی در این خصوص (برخورد با تکثیرکنندگان غیرقانونی کتاب) از سوی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران صورت گرفته بود و در این رابطه تاکنون با 2 واحد صنفی متخلف نیز برخورد کرده که در آن مقطع زمانی منجر به رفع تخلف شد اما از آن‌جا که این‌گونه مسائل بسیار گسترده هستند، لازم است مسئولان مربوطه به صورت جدی‌تر ورود پیدا کنند.
 
وی ادامه داد: در این زمینه امیدواریم که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری قوه قضائیه و نیروی انتظامی به کمک ما بشتابند تا با واحدهای متخلف برخورد قضایی و جدی‌تر صورت گیرد.
 
نایب‌رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با بیان این‌که تا جایی که من اطلاع دارم تاکنون پاسخی به این نامه از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت نشده، گفت: بدون تردید اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در زمینه برخورد با تکثیرکنندگان غیرقانونی کتاب از هیچ کمکی فروگذار نخواهد کرد، چراکه معتقد است قاچاق کتاب امنیت شغلی ناشران و نویسندگان را به خطر می‌اندازد و در نهایت آثار فرهنگی و اقتصادی زیانباری در حوزه نشر بر جای خواهد گذاشت.
 
توکل‌صدیق توضیح داد: معمولاً متخلفان، نسبت به کتاب‌های پُرفروش دست به تکثیر غیرقانونی می‌زنند، بنابراین ناشران با این اقدام متخلفانه آن‌ها بسیار آسیب می‌بینند و در نهایت حقوق مؤلفان نیز پرداخت نمی‌شود.
 
وی در پایان با بیان این‌که تکثیر غیرقانونی کتاب تأثیرات منفی در اقتصاد نشر به جا می‌گذارد، خواستار رسیدگی هرچه سریع‌تر مسئولان مربوطه نسبت به موضوع قاچاق کتاب در کشور شد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها