محمد سرشار، مدیر حوزه هنری کودک و نوجوان گفت: امیدوارم در نمایشگاه امسال به جای برنامههای تفریحی شاهد برنامههای کتابمحور باشیم زیرا فضای نمایشگاه باید کتابی باشد.
وی ادامه داد: نمایشگاه کتاب تهران در دو سال گذشته بسیار پیشرفت کرده است چراکه تغییر مکان نمایشگاه تجربه بسیار دشواری بود که مسئولان توانستند از این گلوگاه دشوار به خوبی عبور کنند، در نتیجه قدرت اجرایی نمایشگاه در سالهای گذشته افزایش یافته است.
مدیر حوزه هنری کودک و نوجوان با اشاره به برخی ایرادهای نمایشگاه گفت: متاسفانه سال به سال شاهد افزایش حضور نهادهای غیر مرتبط در نمایشگاه کتاب هستیم که یکی از مشکلات بزرگ نمایشگاه کتاب تهران است زیرا با انجام این اقدام از فضاهای مفید نمایشگاه کاسته میشود و وجه کتاب را در نمایشگاه کمرنگ میکند. برای مثال بخش ناشران بینالملل که یکی از مهمترین بخشهای نمایشگاه است با فاصله از شبستان و سایر بخشها قرار گرفته است و این درحالی است که دو سازمان غیرمرتبط دو سالن بزرگ را در اختیار گرفتهاند.
وی ادامه داد: همه ساله چندین ماه قبل از شروع نمایشگاه شاهد فعالیت مسئولان اجرایی نمایشگاه هستیم اما متاسفانه به دلیل نبود زیرساختهای مناسب در مصلی، تلاش مسئولان به درستی نشان داده نمیشود.
نویسنده کتاب «حقوق مطبوعات» در پایان اظهار کرد: بدون شک نمایشگاه کتاب تهران در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور تاثیرگذار بوده است اما باید حواسمان باشد تا وارد حاشیه نشویم زیرا اتفاقاتی مانند وجود غرفه فروش اسباب بازی در مصلی از اعتبار نمایشگاه میکاهد. همچنین امیدوارم در نمایشگاه امسال به جای برنامههای تفریحی شاهد برنامههای کتابی باشیم زیرا فضای نمایشگاه باید کتابی باشد.
بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفتوگو با جهان» از 16 تا 26 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار میشود.
نظر شما