دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲
فراهم شدن زمینه تبادل فرهنگی با دیگر کشورها با تالارهای گفت‌‌وگوی بیست‌وهشتمین نمایشگاه کتاب تهران

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه آیین گرامیداشت هفته زن به خبرنگار «ایبنا» گفت: امسال نخستین‌بار شاهد راه‌اندازی تالارهای گفت‌وگو در نمایشگاه کتاب تهران خواهیم بود که زمینه تبادل فرهنگی میان ایران و سایر کشورها را فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) آیین گرامیداشت هفته زن امروز (24 فروردین‌ماه) در سالن سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور علی جنتی، وزیر ارشاد، حسین نوش‌آبادی، سخنگوی این وزارتخانه، عفت شریعتی، مشاور وزیر ارشاد در امور زنان و سایر مسئولان برگزار شد.
 
جنتی در حاشیه این مراسم به خبرنگار «ایبنا» که جویای اولویت‌های وزارت ارشاد در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد، گفت: امسال مهم‌ترین کاری که انجام شد، واگذاری بخش قابل توجهی از امور اجرایی این رویداد فرهنگی به تشکل‌های نشر و بخش خصوصی بود؛ این در حالی است که سال‌های گذشته شاهد اجرای همه امور توسط این وزارتخانه بودیم اما امسال وزارت ارشاد تنها در امور سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و نظارت ورود پیدا خواهد کرد و بقیه امور را به منظور اجرای دقیق‌تر و حرفه‌ای‌تر ، به بخش خصوصی واگذار کرده است.
 
وی ادامه داد: همچنین امسال در حوزه بین‌الملل نمایشگاه کتاب تهران اقدامات خوبی صورت گرفته است؛ به این معنا که هم تعداد ناشران این حوزه افزایش پیدا می‌کند و هم کیفیت آثار این حوزه ارتقاء خواهند یافت.
 
مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تالارهای گفت‌‌وگوی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب تهران، گفت: ما به نمایشگاه کتاب تهران فقط به عنوان مکانی برای نمایش کتاب نمی‌نگریم بلکه آن را باشگاه بزرگ فرهنگی می‌‌دانیم که زمینه مناسبی برای گفتمان و تبادل فرهنگی میان ایران و سایر کشورها فراهم می‌کند.
 
جنتی همچنین درباره تحولات به وجود آمده در حوزه نشر در دولت تدبیر و امید، اظهار کرد: در حوزه نشر تلاش‌های بسیار زیادی صورت گرفته است؛ به این معنا که همزمان با افزایش تعداد عناوین کتاب‌ها کوشیده‌ایم بر کیفیت آنها نیز نظارت جدی داشته باشیم.
 
وی ادامه داد: تأکیدی که وزارت ارشاد در حوزه نشر در دولت تدبیر و امید دارد، رعایت زبان فارسی در کتاب‌هاست. متأسفانه اغلب کتاب‌ها با اشتباهات و اغلاط فارسی بسیار زیادی منتشر می‌‌شوند؛ به همین منظور به دنبال این هستیم تا گروهی در وزارت ارشاد به منظور جمع‌آوری این گروه از کتاب‌ها و نظارت بر محتوای آنها تشکیل دهیم.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان، توضیح داد: سال گذشته بیش از 72 هزار عنوان کتاب در کشور تولید و منتشر شد در حالی که پیش از این، شاهد انتشار 64 هزار عنوان کتاب بودیم. ما به دنبال این هستیم که همزمان با افزایش تعداد عناوین کتاب‌های منتشر شده در کشور، تعداد کتابخانه‌ها نیز افزایش پیدا کنند و فرهنگ کتابخوانی رواج یابد.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یعقوب ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
    از کجا میتوان به برنامه نشست‌های بخش بین‌الملل نمایشکاه کتاب تهران دست یافت؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها