وی با بیان خاطرهای از ازدواج سمین دانشور و جلال آلاحمد، عنوان کرد: یکی از بهترین و بهیادماندنیترین خاطرات من از خواهرم، مربوط به جشن ازدواج او با جلال آلاحمد است. من آن سالها در رشته نقاشی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل میکردم و تابلویی با موضوع ازدواج که در آن یک عروس و داماد کنار هم ایستاده بودند، کشیده بودم. این تابلو در مراسم جشن عروسی خواهرم روی یکی از دیوارها نصب شد و مورد توجه مهمانان که اغلب از چهرههای سرشناس فرهنگی و هنری آن دوره بودند، قرار گرفت.
دانشور اضافه کرد: یادم هست در این مراسم که سال 1329 برگزار شد، نویسندگان سرشناسی مانند صادق هدایت و صادق چوبک هم حضور داشتند که تابلوی من نظرشان را جلب کرده بود. این تابلو که در واقع پایاننامه من به حساب میآمد، هنوز هم وجود دارد اما دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران آن را به من نمیدهد. به هرحال سعی میکنم خاطراتی از این دست را که از سیمین در یاد دارم، روی کاغذ بیاورم.
ویکتوریا دانشور، خواهر کوچکتر سیمین دانشور، بانوی داستاننویسی ایران است. پس از درگذشت سیمین دانشور در 18 اسفند 1390، بین او و لیلی ریاحیپور، دخترخوانده سیمین دانشور اختلافاتی درباره ارثیه وی به وجود آمد و کار به تشکیل پرونده در دادگاه کشید. دو روز پیش، یکشنبه 16 شهریور 1393 دومین جلسه بررسی این پرونده در شعبه 55 دادگاه تجدیدنظر استان تهران برگزار و رای به تحقیقات بیشتر درباره پرونده خانه سیمین دانشور داده شد.
گزارسی درباره روایت برادرزاده و دوست جلال درباره زندگی و راز مرگ او را اینجا بخوانید.
نظر شما