دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۰
بررسی اشعار فروغ فرخزاد از منظر جامعه‌شناختی

حسین ابوالحسن تنهایی مولف و جامعه‌شناس از بررسی اشعار فروغ فرخزاد، از دید جامعه‌شناختی و اجتماعی در یک کتاب ‌خبر داد.

این مدرس جامعه‌‌شناسی و مولف در گفت‌گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) اظهار کرد: در کلاس‌های دانشگاه در کنار جامعه‌شناسی معرفت، جامعه‌شناسی ادبیات نیز تدریس کرده‌ام و به اشعار شاعران معاصر مانند احمد شاملو، مهدی اخوان‌ثالث و فروغ فرخزاد پرداخته و اشعار آنان را که سرشار از حس و شور  و اعتراض و عشق بوده بررسی کرده‌ام.

تنهایی ادامه داد: اشعار شاعران نام‌برده از جمله فروغ فرخزاد تاثیر بسزایی بر من داشته است.

این مولف با اشاره به این‌که در سال‌های اخیر اشعار فروغ فرخزاد از منظر روانشناسی نیز بررسی شده است افزود: در این کتاب نگاهی متفاوت به اشعار فروغ داشته‌ام و بیشتر تمرکزم روی بررسی اشعار این شاعر از منظر جامعه‌نشاختی و تحلیلی است.

تنهایی ادامه داد: به‌عنوان مثال باید بگویم در برخی اشعار فروغ تحلیل‌های اجتماعی از طبقات فرادست و فرودست موج می‌زند که من نیز آنها را در کنار اعتراض به سنت‌گرایی و مرد‌سالاری و فوران انقلابی در اشعار فروغ از نظر گذرانده‌ام.

این جامعه‌شناس گفت: کتاب حاضر با انجام ویرایش از سوی انتشارات بهمن‌برنا در آینده‌ای نزدیک منتشر می‌شود.

تنهایی، دوره تخصصی دوره دکترای خود را در رشته‌های روانشناسی اجتماعی و نظریه‌های جامعه‌شناسی درسال ۱۹۸۰ میلادی از دانشگاه بین‌المللی ایالات متحده گذرانده است و دارای توصیه‌نامه علمی و حرفه‌ای (مجوز تدریس) از پروفسور جرج هربرت بلومر، بنیانگذار مکتب کنش متقابل نمادی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها