یکشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵
«فراورده‌های بیولوژیک واکسن‌ها» منتشر شد

کتاب «فراورده‌های بیولوژیک واکسن‌ها» تالیف دکتر داریوش عابدی با همکاران وی توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان منتشر شد._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در این کتاب علاوه بر تشریح اصول تئوری طراحی، ساخت و کنترل کیفی واکسن‌ها سعی شده با ارایه مثال‌هایی به بیان فرایندهای عملی تولید و کنترل کیفی آنها نیز توجه شود.

فراورده های بیولوژیک به محصولاتی ازجمله واکسن‌ها، خون و فراورده‌های خونی، آلرژن‌ها، سلول درمانی و ژن درمانی، مهندسی بافت و پروتئین‌های نوترکیب گفته می‌شود که با استفاده ازفرایندهای بیولوژیک تهیه شده و به منظور درمان یا پیشگیری از بیماری‌ها مورد استفاده قرارمی‌گیرند.

کتاب شامل هشت فصل با عناوین تاریخچه واکسن، ایمنی‌شناسی واکسن‌ها، توسعه و تولید واکسن، تولید وکنترل کیفی واکسن‌های کلاسیک، واکسن‌های نسل جدید، فرمولاسیون و سیستم‌های دارو رسانی واکسن‌ها، واکسن‌های DNA و واکسن‌های تولیدشده در گیاه است.

در ضمیمه کتاب به برنامه‌ریزی واکسیناسیون کشوری، بیماری‌ها و علایم اختصاری واکسن‌ها، جدول ایمن‌سازی زنان در سنین باروری و برنامه ایمن‌سازی کودکان با توجه به شرایط اپیدمیولوژی کشور و موضوعاتی از این قبیل اشاره شده است.

کتاب «فراورده‌های بیولوژیک واکسن‌ها» تالیف دکتر داریوش عابدی دانشیار گروه بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر محمد تقویان و دکتر وجیهه اکبری، توسط انتشارات جهاددانشگاهی واحد اصفهان در302 صفحه با شمارگان هزارنسخه و قیمت18هزار تومان به بازار کتاب عرضه شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها