انتشارات دانشگاه تربیتمدرس در حوزه کشاورزی اقدام به چاپ کتابی با عنوان «مکملهای غذایی برای سلامتی وکیفیت ماهیان پرورشی» کرده است._
این کتاب که به قلم هیسوکه ناکاگاوا، مینورو ساتو و دلبرت گاتلین به رشته تحریر درآمده است توسط عبدالمحمد عابدیان کناری و ابراهیم ستوده ترجمه شده است.
مولفان در این کتاب، به مکملهایی اشاره کردهاند که بسیاری از ویژگیهای ماهیان آب شیرین و شور بهویژه طعم و رنگ، مقاومت در برابر بیماری و فواید آنها، سلامتی مصرفکنندگان انسانی را تحت تاثیر قرار میدهند.
این کتاب بررسی جامعی را درباره مهمترین مکملهای مغذی و غیرمغذی با استفاده از شواهد علمی برای ارایه بهترین شیوه برای بهکارگیری این ترکیبات در فرمولاسیون جیره غذایی به منظور افزایش بازدهی و پایداری آبزیپروری ارایه میدهد.
انتشارات دانشگاه تربیتمدرس، کتاب حاضر را برای نخستین بار به چاپ رسانده و آن را به قیمت 12هزار و 500تومان به فروش میرساند.
نظر شما