یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۲
توسعه نشر الکترونیک به معنای حذف کاغذ نیست

سومین نشست کمیته نشر الکترونیک بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز، 20 اسفند ماه با حضور اعضای کمیته و رییس بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سالن کنفرانس‌های معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. علی اسماعیلی، رییس این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در این نشست گفت: توسعه نشر الکترونیک به معنای حذف کاغذ نیست._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست کمیته نشر الکترونیک بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور دکتر علی اسماعیلی، رییس نمایشگاه، محمد عظیمی، قائم مقام، همایون امیرزاده، معاون علمی فرهنگی، محمدصادق افراسیابی، مدیر کمیته نشر الکترونیک  نمایشگاه و برخی کارشناسان فرهنگی و نمایندگانی از شرکت‌ها و موسساتی که در عرصه نشر الکترونیک کتاب فعالند برگزار شد. 

اسماعیلی در این نشست اظهار کرد: کتاب والاترین، ماندگارترین و با ارزش‌ترین ابزار فرهنگی است و هیچ چیز نمی‌تواند جای کتاب را بگیرد. بنابراین، هدف ما از توسعه و ترویج نشر الکترونیک، حذف کاغذ نیست بلکه باید در کنار کتاب از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های جدید در راستای سرعت بخشیدن و تسهیل فرآیند‌های انتشار کتاب استفاده کنیم. 

وی با بیان این‌که باید از همه ابزارها برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استفاده شود، گفت: تمام تلاش ما در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه و نمایش کتاب‌ها و سایر محصولات فرهنگی است، بنابراین باید در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران از نشر الکترونیک در راستای فراهم کردن زمینه‌های برپایی هر چه بهتر بخش نمایشگاهی استفاده شود.

سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد:‌ ارایه و معرفی فناوری‌های نوین در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از دیگر اهداف بخش نشر الکترونیک به شمار می‌آید. 

رییس بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ادامه داد: در بخش نشر الکترونیک نمایشگاه  کتاب تهران به دنبال این موضوع هستیم که به مخاطبان و همچنین نویسندگان، مترجمان، محققان و پژوهشگران نشان دهیم که اگر در کنار کتاب از فناوری‌های نوین در عرصه نشر استفاده شود، بهتر می‌توان به اهداف این حوزه دست یافت. 

اسماعیلی اظهار کرد: کمیته نشر الکترونیک باید فراهم کردن زمینه‌های ترویج فرهنگ استفاده از نشر الکترونیک را محور فعالیت‌های خود قرار داده و برای تحقق این هدف برنامه‌ریزی‌‌های لازم را در این کمیته انجام دهد. 

وی افزود: در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از نظر تعرفه واگذاری غرفه و امکان استفاده از بن خرید کتاب و کارت الکترونیک خرید کتاب هیچ تفاوتی میان ناشران الکترونیک و سایر ناشران داخلی وجود نخواهد داشت. 

در ادامه این نشست، محمدصادق افراسیابی، مدیر کمیته نشر الکترونیک و سایر اعضای حاضر در جلسه پیشنهادها و نظرات خود را در راستای هر چه بهتر برپا شدن بخش نشر الکترونیک نمایشگاه کتاب تهران مطرح کردند که علی اسماعیلی از این پیشنهادها استقبال کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط