یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۹
چاپ سوم خاطرات عروس امام(ره) به نمايشگاه كتاب مي‌آيد

كتاب خاطرات فاطمه طباطبايي، عروس امام‌خميني (ره) و همسر زنده‌ياد سيد احمد خميني از سال‌هاي 1347 تا 1357 با عنوان «اقليم خاطرات» كه به تازگي به چاپ سوم رسيده، در غرفه موسسه تنظيم و نشر آثار امام‌خميني(ره) عرضه خواهد شد.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اين اثر در 8 فصل با عناوين «يك اتفاق ساده»، «خانواده من»، «روزهايي زيبا»، «خانه دوست»، «نام‌آوران»، «شب آخر»، «فرياد خشم» و «نوفل‌لوشاتو» تدوين شده است.

فاطمه طباطبايي در پيشگفتار كتاب «اقليم خاطرات» اين اثر را تاريخ شفاهي دانسته و نوشته است: «نقل‌هايم را در بسياري از موارد با سندها و گفته‌هاي ديگران مطابقت داده‌ام تا از خطا مصون باشد. كوشش كرده‌ام از تحليل خودداري كنم و به نقل حدسي نپردازم و اگر ناگزير بوده‌ام، به گونه‌اي بيان كرده‌ام كه خواننده بتواند ميان آنچه ديده و شنيده‌ام تفاوت بگذارد...»

عروس امام‌خميني (ره) خاطرات خود را از سن 14 سالگي، ازدواج با زنده‌ياد سيد احمد خميني تا زمان بازگشت امام‌خميني(ره) به ايران در تاريخ دوازدهم بهمن ماه 1357 در اين كتاب بازگو كرده و توسط گروه تاريخ پژوهشكده امام خميني(ره) و انقلاب اسلامي به چاپ رسانده است.

چاپ سوم كتاب «اقليم خاطرات» به همت موسسه تنظيم و نشر آثار امام‌خميني(ره) در بيست‌وپنجمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران عرضه خواهد شد. اين نمايشگاه، 13 تا 23 ارديبهشت ماه 1391 در مصلاي امام‌خميني(ره) برپا مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها