به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومي موسسه فرهنگي، هنري و انتشارات بينالمللي الهدي، عظيمي اين اثر را در هفت فصل تنظيم کرده و در اين فصول به بيان شگفتيهاي شهرهايي مانند، بلخ، باميان، هرات، کابل، قندهار، غزني و ديگر نقاط افغانستان پرداخته است.
وي اين اثر را با نامهاي خطاب به رييس جمهور افغانستان آغاز کرده و به نکاتي مانند، وضعيت صنعت توريسم در دنيا و اهميت آن و توجه به توسعهاش براي حفظ و احياي فرهنگ پرداخته است.
در بخشي از اين نامه ميخوانيم: «آقاي رييس جمهور! براي باقي ماندن بايد وطن، تاريخ و ميراث فرهنگي خود را بشناسيم و تا زماني که نشناسيم نميتوانيم آن را به ديگران معرفي کنيم. همچنين در برههاي از زمان قرار گرفتهايم که حفاظت و احياء فرهنگ در جامعهمان از اساسيترين مسايل است و شناساندن آن به جهانيان نه تنها غرور از دست رفته جوانان را باز خواهد گرداند، بلکه بسياري از آنها را به عرصه کار و فعاليت اقتصادي وارد خواهد کرد.»
معبد نوبهار، بقعه خواجه نظامالدين تهانيسري، مسجد تخته گل، قلعه چهل دختران، دره کالو، ارگ پاي حصار، حوض چهارسوق، مقبره تيمورشاه، تالاب ناور، هزارسم و سرخ کوتل از نقاط شگفتانگيز افغانستاناند که عظيمي وضعيت آنها را در اين اثر تشريح کرده است.
کتاب «افغانستان و نقاط شگفتانگيز آن» در قطع وزيري و 570 صفحه و شمارگان 1000 نسخه توسط نمايندگي موسسه فرهنگي، هنري و انتشارات بينالمللي الهدي در افغانستان منتشر شده است.
چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۱
نظر شما