كتاب «ارمغان نقد» منتشر شد. اين اثر نقدهاي احد فرامرزقراملكي بر آثار ديگران و همچنين نقدهاي ديگران بر آثار او را شامل ميشود. در پيشگفتار اين كتاب پژوهش بدون نقد، دليل سالها درجا زدن و شيفتگي مفرط در برابر انديشههاي غربي معرفي شده است.-
گردآورنده اين اثر، نقدهايي را كه احد فرامرزقراملكي به كتابها و مقالات ديگران نوشته، به همراه نقدهايي را كه بر كتاب و نظرات او نوشته شدهاند، گردآورده است.
فرامرزقراملكي نقد به يك اثر و نظر را يك هديه به صاحب آن ميداند از همين رو، عنوان «ارمغان نقد» را بر كتاب نهاده است. او معتقد است «نقد چه به معناي عيبجويي و چه به معناي تحليل و بازشناخت سره يا ناسره، هديه گرانبها و ارمغان پرارجي است كه از آن ميتوان آموخت و با آن كژي و كاستي را زدود و تهديد را به فرصت تبديل كرد.»
در پيشگفتار ناشر اين اثر كه به قلم علي اوحبي، معاون فرهنگي موسسه خانه كتاب نوشته شده، آمده است: «يكي از علل رنجوري علوم انساني در جامعه كنوني و عدم برخورداري از شادابي و طراوت، جداي از عدم به كارگيري روش مسالهمحور، فاصله و شكاف عميق ميان پژوهش و نقد است. متاسفانه نقد كه از اركان اساسي هر پژوهشي است، به دست فراموشي سپرده شده است. از اين رو سالهاست كه در حال درجا زدنايم و شيفته انديشههاي غربي.»
اين اثر در دو بخش سامان يافته است كه بخش نخست، نقدهاي احد فرامرزقراملكي بر آثار ديگران در سه حوزه اخلاق، منطق و فلسفه و دينپژوهي را شامل ميشود و بخش دوم، نقدهاي ديگران بر آثار او را در اين سه بخش دربرميگيرد.
احد فرامرزقراملكي متولد سال 1340 و استاد دانشكده الهيات دانشگاه تهران، صاحب آثار در حوزههاي اخلاق، منطق و همچنين فلسفه و دينپژوهي است.
كتاب «ارمغان نقد» به همت فرشته ابوالحسنينياركي تدوين و تنظيم شده است.
چاپ نخست كتاب «ارمغان نقد» با شمارگان 1500 نسخه، 343 صفحه و به بهاي 70000 ريال از سوي انتشارات موسسه خانه كتاب منتشر شد.
نظر شما