شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲
ابوالحسني: نبود برنامه‌ريزي مدون، دليل خروج كارهاي چاپي از ايران است

نايب رييس اتحاديه ليتوگرافان با اشاره به توانايي‌هاي چاپي ايران در تهيه و توليد كتاب‌هاي نفيس و ارزشمند، گفت: به دليل نبود برنامه‌ريزي از سوي دست‌اندركاران چاپ و نشر كشور متاسفانه بسياري از كارهاي نفيس چاپي ايران به كشورهاي همسايه مي‌رود و سود سرشاري نصيب آنان مي‌كند.*

احمد ابوالحسني با بيان اين مطلب به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: دبي، اكنون براي صنعت چاپ ايران برنامه دارد و قصد دارد با ورود به مرزهاي چاپخانه‌داران ايراني، زمينه سرمايه‌گذاري‌هاي كلان خويش را فراهم سازد.

وي افزود: دبي تا چند سال پيش از امكانات چاپي بسيار ساده بي‌بهره بود اما در سال‌هاي اخير به خوبي توانسته است بازار منطقه را در دست بگيرد.

ابوالحسني با بيان اينكه صنعت چاپ در بسياري از مسايل اقتصادي جايگاه ويژه دارد، عنوان كرد: متاسفانه جايگاه‌ و چشم‌انداز آتي اين صنعت در برنامه‌هاي كلان كشور ديده نشده و حتي در بودجه نيز بهاي مشخصي براي اين صنعت در نظر گرفته نشده است.

وي افزود: من معتقدم دست‌اندركاران و سياست‌گذاران كلان كشور  از اين صنعت حمايت كنند، زيرا فعالان حوزه چاپ و بسته‌بندي از نظر فني توانايي‌هاي لازم را دارند و مي‌توانند در بسياري از حوز‌ه‌ها به صورت مستقل وارد شوند.

نايب رييس اتحاديه ليتوگرافان با گلايه از نبود تسهيلات براي فعالان صنعت چاپ كشور، گفت: تا زماني كه براي اين صنعت تسهيلات وجود نداشته باشد، نه تنها اين بخش بلكه هيچ سازمان و نهادي نمي‌تواند كار مشخصي انجام دهد.

ابوالحسني يادآور شد: يكي از مشكلات عمده دست‌اندركاران صنعت چاپ، بي‌توجهي به اين صنعت و نبود دغدغه فرهنگي و اقتصادي در ميان مسوولان است، در حالي كه صنعت چاپ با توجه به گستردگي حوزه‌هاي مختلف خود مي‌تواند يكي از بخش‌هاي اشتغال‌زا باشد.

به گفته وي، دولت مي‌تواند تسهيلات اعتباري را در قالب وام‌هاي زودبازده و كم‌بهره با شرايط و تسهيلات ويژه به صنعتگران حوزه چاپ اعطا كند.

11 شهريور به عنوان روز صنعت چاپ نام‌گذاري شده و هر سال برنامه‌هايي در آستانه اين روز برگزار مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط