علي نيكوسخن به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: اكنون كارفرمايان با پنج كارگر از معافيتهاي بيمهاي بهرهمند ميشوند، در حالي كه ميتوان براي حمايت از اين صنعت، تعداد كارگران را افزايش داد.
وي ادامه داد: اين اقدام موجب اشتغالزايي در ميان دانشآموختگان اين حوزه ميشود، همچنين به رشد و پويايي اين صنعت كمك ميكند.
نيكوسخن با بيان اينكه در سالهاي اخير مشكلات بسياري بر سر راه چاپخانهداران وجود داشته است، يادآور شد: اين مسايل بارها از تريبونهاي مختلف بيان شدهاند، حتي اين مشكلات را در نامههاي مكرر به مسوولان كشور نيز ارايه كردهايم اما متاسفانه جوابي نگرفتيم.
وي به عنوان مثال گفت: مدتهاست كه موضوع تسهيلات مالي با بازپرداختهاي طولاني مدت و كمبهره براي تجهيز چاپخانهها درخواست كردهايم اما متاسفانه هيچ اقدامي در اين زمينه انجام نشده است.
نيكوسخن با اشاره به مجهز نبودن چاپخانههاي كشور به تكنولوژيهاي جديد گفت: كمبود نقدينگي در سالهاي اخير در ميان ركود بازار صنعت چاپ از جمله عواملي است كه به نبود تجهيزات و ماشينآلات به روز در اين صنعت دامن زده است.
وي در بخش ديگر سخنان خود درباره معوق ماندن موضوع معافيت مالياتي چاپخانهداران، توضيح داد: مبحث ماليات از سال 81 مطرح شده است و اگر چه قرار بود تمام واحدهايي كه پروانه تاسيس خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دريافت كردهاند، معاف باشند اما متاسفانه به دلايل مختلف اين امر محقق نميشود.
رييس اتحاديه چاپخانهداران تهران همچنين درباره تداخل فعاليت چاپخانههاي دولتي و خصوصي در سفارشگيري گفت: در ابتدا چاپخانههاي دولتي براي خدمترساني به سازمان يا نهاد خود تاسيس شدند اما به مرور زمان بر تعداد اين چاپخانهها افزوده شد.
به گفته نيكوسخن، اين چاپخانهها اكنون چنان گسترش يافتهاند كه علاوه بر انجام فعاليتهاي چاپي نهادهاي دولتي ديگر، به بخش خصوصي هم وارد شدهاند و سفارشها را با قيمت پايينتر براي مشتري انجام ميدهند.
وي گفت: معتقدم بايد درباره مشكلات و مسايل مختلف اين حوزه تصميم گيريهاي كلان و جدي گرفته شود تا سرمايههاي مالي و انساني موجود در اين بخش به هدر نرود.
11 شهريور به عنوان روز صنعت چاپ نامگذاري شده و هر سال برنامههايي در آستانه اين روز برگزار ميشود.
چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۷
نظر شما