یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۰
«نارنج» نویسندگان را دعوت به داستان‌نویسی کرد

فارس- دبیر دوسالانه داستان کوتاه نارنج از انتشار آثار علاقه‌مندان به ادبیات داستانی در وبگاه نارنج خبر داد.

محمد بادپر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شیراز، گفت: گروه ادبی دوسالانه داستان کوتاه نارنج حدود دو دهه‌ای می‌شود که با مرکزیت شهرستان جهرم برنامه‌های درخشانی در حوزه ادبیات داستانی برگزار کرده است.
وی افزود: برگزاری جلسات هفتگی به مدت ۲۰ سال، برگزاری ۹ دوره دوسالانه داستان کوتاه نارنج، همراه با اجرای ده‌ها برنامه شب داستان با موضوع‌های مختلف و رونمایی و بزرگداشت‌های داستانی از جمله این فعالیت‌ها است.
بادپر اعلام کرد: حالا چند وقتی می‌شود که این گروه جدا از برگزاری این برنامه‌ها، یک سایت ادبی به نام نارنج نیز راه‌اندازی کرده‌اند که در آن علاوه بر گفت‌وگوهای متفاوت با داستان‌نویسان فعال و نقدها و مطالب مرتبط با داستان، اقدام به انتشار داستان‌های کوتاه نویسندگان جوان و کم‌تر توجه‌شده از سراسر دنیا نیز می‌کنند.
دبیر دوسالانه داستان کوتاه نارنج و مسئول سایت نارنج عنوان کرد: گروه ما سال‌هاست که در عرصه داستان کوتاه مشغول به فعالیت است و به‌خاطر ثبات و رعایت بسیاری از نکات در برگزاری جایزه ادبی نارنج توانسته اعتبار بالایی در بین علاقه‌مندان داستان کوتاه برای خود دست و پا کند و از آن‌جایی که فعالیت‌های ما نیاز به یک بستر مناسب داشت علاوه بر فعالیت در پیام‌رسان‌های مختلف تصمیم به راه‌اندازی یک سایت با محوریت داستان کوتاه گرفتیم.
بادپر افزود: خوشبختانه ابن سایت توانسته مانند جایزه ادبی نارنج، اعتبار خوبی بین فعالان داستان فارسی پیدا کند؛ به‌گونه‌ای که با استقبال بسیار خوب داستان‌نویسان جوان برای انتشار آثارشان و خوانش آن‌ها در این سایت مواجه شده است.
دبیر دوسالانه داستان کوتاه نارنج با بیان این‌که در این سایت نیز مانند جایزه ادبی نارنج، اصل و ملاک مهم در انتشار داستان‌های نویسندگان، خود داستان است، اضافه کرد: سایت نارنج از ابتدا بنا داشته که همه سلایق داستانی را در نظر بگیرد و در این بین با رعایت قوانین کشور به معرفی داستان‌نویسان و انتشار سایر مطالب داستانی می‌پردازد.
وی با دعوت از همه علاقه‌مندان و داستان‌نویسان برای بازدید از سایت نارنج که به نشانی www.naaranj.com در دسترس است، عنوان کرد: دوستانی که مایل به انتشار داستان‌های‌شان در سایت نارنج هستند؛ می‌توانند داستان‌های خود را یا از طریق dastannaranj@gmail.com و یا پیام‌رسان‌های مختلف با شماره تماس ۰۹۳۶۴۷۶۷۱۴۰ ارسال نمایند.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرناز نادری IR ۱۵:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
    خیلی عالیه فقط امکان داره از شهرهای دیگه هم داستان فرستاد ؟
  • کورش IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۲
    آفرین و دست مریزاد از تهران به همت دوستان مان در جهرم
  • علیرضا بخت آور IR ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
    باسلام و احترام بنده دوجلد کتاب بنام قصه های پای کرسی در مرحله قبل از چاپ دارم و بدلیل نبود امکان مالی مانده است هم راهنمایی میخام وهم میتونم تقدیم‌کنم استفاده شود ارادت
  • شهناز عربی منفرد IR ۲۰:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
    با سلام و عرض ادب شعر می نویسم و دوست دارم، از طریق شرکت در دوره اطلاعات بیشتری کسب نمایم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها