حميدزاده به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، گفت: در اين جوايز آييننامهاي داريم كه فعاليتها بر اساس آن صورت ميگيرد و اگر قرار بر تغييري در اين ضوابط باشد، بايد مسير اجرايي خود را طي كند.
وي ادامه داد: در جوايزي چون جلال آل احمد، هيات امنا پيش بيني شده و اين هيات، هيات علمي را انتخاب مي كند و هيات علمي نيز هيات داوران را برمیگزیند و اگر قرار باشد تغييري صورت بگيرد، بايد همه مجاري قانوني طي شود.
دبير علمي جايزه جلال آلاحمد همچنين گفت: البته اين آييننامهها و ضوابط، وحي منزل نيستند و قابليت اين را دارند كه با بررسي نقاط ضعف و قوت شيوههاي داوري، مسير تازهاي را براي ارزيابي آثار بيابيم.
وي با اشاره به شيوه فعلي داوريها كه آثار بالاي نود امتياز به عنوان برگزيده و آثار بالاي هشتاد امتياز به عنوان اثر شايسته تقدير معرفي ميشوند، افزود: اگر اثري زير هشتاد امتياز كسب كند، طبيعي است كه نميتوانيم آن را به عنوان برگزيده و شايسته تقدير اعلام كنيم.
حميدزاده در ادامه تصريح كرد: شيوه ديگر اين است كه به شكل نسبي بهترين اثر را در فضاي مقايسهاي به عنوان اثر برتر اعلام كنيم كه اتخاذ این تصمیم نياز به بررسي و بحث بیشتر دارد.
آيين پاياني سومين جايزه ادبي جلال آل احمد، امروز (هفتم آذر) در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما