خاطراتي از نخستين سالهاي پس از پيروزي انقلاب و نقش هوانيروز در مقابله با گروهكهاي ضد انقلاب در منطقه كردستان و غرب كشور، توسط اميرسرتيپ رحمان قضات در قالب كتاب "آنها خودي نبودند" گردآمده است. اين اثر را انتشارات اطلاعات منتشر خواهد كرد.\
وي ادامه داد: هوانيروز با توجه به اين وضعيت، اقداماتي مانند كمكرساني به نيروهاي انقلابي مستقر در كوهستان و پادگانها را انجام ميداده و در كل60 هزار ساعت پرواز عملياتي، ترابري و هليبُرن(جابهجايي نيروها) را در كردستان به ثبت رسانده است.
اين خلبان سالهاي دفاعمقدس تاكيد كرد: كتاب "آنها خودي نبودند"، خاطراتي از خلبانان، سرداران و اميران حاضر در منطقه كردستان از ماههاي آغازين پيروزي انقلاب اسلامي تا پايان سال 1361(اوج فتنه ضد انقلاب) را دربرميگيرد.
قضات درباره منابع مورد استفاده در اين كتاب خاطرنشان كرد: بخشي از اسناد و خاطرات شهيد صيادشيرازي كه در هيات معارف جنگ موجودند و همچنين متن مصاحبه و خاطرات فرماندهاني مانند سرداران "محسن رضايي"، "محمدعلي جعفري" و اميران سرتيپ "سيد حسام هاشمي" و "ناصر آراسته" در اين كتاب ديده ميشوند.
وي اضافه كرد: كتاب "آنها خودي نبودند" با يادي از 46 خلبان شهيد هوانيروز در مقابله با گروهكهاي ضد انقلاب در منطقه كردستان و غرب كشور، توسط انتشارات اطلاعات در دست چاپ است.
نظر شما