سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۵
«آشنايی با الگوريتم‌ها» برای مرحله اول المپياد كامپيوتر

«آشنايي با الگوريتم‌ها» يكي از كتاب‌هاي انتشارت فاطمي براي مرحله اول المپيادهاي علمي است. اين كتاب را يحيي تابش براي استفاده نوجوانان علاقه‌مند به شركت در المپيادهاي علمي رشته كامپيوتر تنظيم كرده است.\

ايبنا نوجوان: يحيي تابش، عضو هيات علمي دنشگاه صنعتي شريف است. اين كتاب، از مجموعه كتاب‌هاي المپياد انتشارات فاطمي با عنوان «ناب» به شمار مي‌رود.

بخش «ناب» انتشارات فاطمي وظيفه تامين منابع آموزشي مفيد براي نخبگان جوان و استعدادهاي برتر كشور را برعهده دارد.

كتاب‌هاي ناب علاوه بر اين كه براي دانش‌آموزان مشتاق به حضور در المپيادهاي علمي مفيد است براي تمامي دانش‌آموزاني كه علاقه‌مند به فراگيري عميق مطالب علمي در سطحي بالاتر از برنامه‌هاي عادي مدارس هستند نيز كاربرد دارد.

براي طراحي و تاليف منابع آموزشي براي مرحله اول المپيادهاي علمي، تقريبا تمام سرفصل‌هاي برنامه‌هاي درسي المپياد پوشش داده شده‌اند. بنابراين اين مجموعه مي‌تواند به عنوان يك منبع درسي مناسب در مدارسي كه دانش‌آموزان را براي رقابت در مسابقه‌هاي علمي آماده مي‌كنند، استفاده شود.

از ابتداي تاريخ كه شمارش اعداد و ايده‌هاي هندسي كاربردهاي روزمره در زندگي بشر پيدا كردند تا عصر جديد كه عصر ارتباطات نام گرفته است و كامپيوترها و شبكه‌هاي كامپيوتري به ابزارهاي ضروري و همه‌جانبه در زندگي تبديل شده‌اند، دستمايه همه كاربردها مجموعه‌اي از دستورالعمل‌ها و راهكارهاست كه تحت قالب و شيوه‌اي مشخص كنار هم قرار مي‌گيرند و به آن الگوريتم مي‌گوييم.

در المپياد كامپيوتر، حل مساله به ويژه مسايل الگوريتمي بخش مهمي از چالش‌هاي آن را تشكيل مي‌دهد، لذا آشنايي با روش‌هاي حل مساله‌هاي الگوريتمي براي آمادگي شركت در المپياد كامپيوتر ضروري است.

اين كتاب مخاطب را با روش طراحي الگوريتم‌ها آشنا مي‌كند، روش‌هاي گوناگون طراحي الگوريتم‌ها اعم از الگوريتم‌هاي استقرايي و بازگشتي و روش‌هاي پيشرفته‌تر در طراحي الگوريتم‌ها مانند روش‌هاي برنامه‌ريزي پويا و روش حريصانه از جمله مطالب اين كتابند.

كتاب «آشنايي با الگوريتم‌ها» از سوي انتشارات فاطمي با بهاي 2500 تومان منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها