چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶
بازیگر فیلم‌ «هری پاتر»  درگذشت

مایکل برن، بازیگر بریتانیایی فیلم‌های «ایندیانا جونز»، «هری پاتر» و «شجاع دل» در ۸۲ سالگی درگذشت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، برن فعالیت تلویزیونی خود را از دهه ۱۹۶۰ با ایفای نقش در مجموعه‌هایی چون «جایی برای پنهان شدن نیست» و «زمین بازی ساکت» آغاز کرد. این بازیگر نخستین حضور سینمایی خود را در سال ۱۹۶۳ با فیلم «اسکارلت بلید» تجربه کرد. او پیش از آن فعالیت حرفه‌ای خود را روی صحنه تئاتر و در گروه تئاتر ملی به سرپرستی لارنس اولیویه آغاز کرده بود و در نمایش‌هایی چون «رومئو و ژولیت»، «باغ آلبالو»، «هیاهوی بسیار برای هیچ»، «مرگ و دوشیزه» در رویال کورت و «مرغ دریایی» به ایفای نقش پرداخت. او در این آثار در کنار بازیگرانی چون مگی اسمیت و رابرت استیونز بازی کرد.

برن در فیلم‌های «ایندیانا جونز و آخرین جنگ صلیبی» نقش یک افسر نازی و در «هری پاتر و یادگاران مرگ - قسمت اول» نقش جرارد گریندلوالد را بازی کرده بود.

برن همچنین در فیلم‌هایی چون «شجاع‌دل» (۱۹۹۵) ساخته مل گیبسون و فیلم «شاگرد توانا» ( ۱۹۹۸) ساخته برایان سینگر، «پدر خوب» ( ۱۹۸۵)، «فردا هرگز نمی‌میرد (۱۹۹۷)، «قدیس» (۱۹۹۷)، «دارودسته‌های نیویورک» (۲۰۰۲)، «مجموع همه ترس‌ها» (۲۰۰۲) و «کوارتت» ( ۲۰۱۲) نیز حضور داشته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها