دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۶
۱۸۲ عنوان کتاب در کاشان منتشر شد

اصفهان- رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان از انتشار ۱۸۲ عنوان کتاب در این شهرستان طی سال گذشته خبرداد.

میثم نمکی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب (ایبنا) در کاشان اظهار کرد: سال گذشته ۱۸۲ عنوان کتاب، در این شهرستان منتشر شده که ۱۶۶ عنوان تالیف و ۱۶ عنوان نیز ترجمه بوده است.

وی افزود: مجموع شمارگان کتاب منتشر شده در کاشان، به ۱۲۳ هزار و ۵۳۰ جلد رسید که ۱۴۵ عنوان کتاب چاپ اول و ۳۷ عنوان کتاب نیز چاپ دوم بوده است. ادبیات با ۴۶ عنوان،دین ۲۴ و کودک و نوجوان با ۲۱ عنوان در صدر این فهرست قرار دارد.

وی تصریح کرد: حوزه ادبیات با ۴۶ عنوان و شمارگان ۲۳ هزار نسخه بیشترین کتاب منتشر شده است که ۴۳ عنوان آن تالیف و ۳۶ عنوان نیز چاپ اول بوده که در چهار هزار و ۳۰۰ صفحه به بازار نشر عرضه شده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان گفت: کودک و نوجوان، سومین حوزه نشر کتاب در این شهرستان بود با ۲۱ عنوان و ۳۸ هزار و ۲۰۰ نسخه مورد استقبال مخاطب قرار گرفت و نیازمند برنامه ریزی بیشتر برای تشویق کودکان و نوجوانان به مطالعه و کتابخوانی است.

وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان تاکید کرد: کتاب، فراتر از یک ابزار آموزشی یا سرگرمی، یک سازوکار برای رشد همه جانبه کودک است و به‌ آنها امکان می‌دهد تا مفاهیم کتاب را به‌صورت تدریجی و عمیق درک کنند و تفکر انتقادی در آنها پرورش یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها