سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
کتاب «موزه‌های شهر من» رونمایی می‌شود

کتاب «موزه‌های شهر من؛ پارسا و سارا در کاخ موزه‌های تهران» نوشته مریم خلیل‌زاده مقدم ۱۹ آبان در برج میلاد رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا «موزه‌های شهر من؛ پارسا و سارا در کاخ موزه‌های تهران» نوشته خلیل‌زاده مقدم، متناسب با روحیه کودکان با اهداف فرهنگ‌سازی و آموزش به کودکان و تلاش برای سرمایه‌گذاری فرهنگی بر نسل نواندیش امروز در موضوع تجربیات حاصل از گردشگری کودکانی به نام‌های پارسا و سارا در قالب قصه و داستان تولید و منتشر شده است.

«پارسا و سارا در کاخ موزه‌های تهران» کتابی است به منظور معرفی کاخ موزه‌های شهر تهران به کودکان در قالب داستان که به صورت کتاب راهنمای آموزشی جذاب با ادبیات و تصویرگری ویژه کودک تولید شده است.

از مریم خلیل‌زاده، نویسنده این اثر کتاب‌هایی با موضوعات معرفی تمامی موزه‌ها و جاذبه‌های گردشگری شهر تهران، بناها و عمارت‌های تاریخی تهران، مراکز تفریحی و شهربازی‌ها و بوستان‌های ویژه کودکان در دست تألیف است. این مجموعه کتاب‌ها متناسب با روحیه کودکان با اهداف فرهنگ‌سازی و آموزش به کودکان، تلاش برای سرمایه‌گذاری فرهنگی بر نسل نواندیش امروز در موضوع تجربیات حاصل از گردشگری، معرفی سرمایه‌های گردشگری تهران، تولید محتوای فرهنگی در قالب قصه و داستان با موضوع تأثیر گردشگری بر رشد کودک، تفکر راه‌های افزایش جاذبه‌های گردشگری برای کودک امروزی، ضرورت شناخت فرهنگ، تاریخ، هنر و مشاهیر تهران به کودکان تهیه شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها