جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
نمایش «منگی» در راه گرجستان

نمایش «منگی» به نویسندگی و کارگردانی محمدامین سعدی به‌عنوان نماینده کشور ایران در فستیوال بین‌المللی تئاتر منطقه‌ای گرجستان روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نمایش «منگی» به نویسندگی و کارگردانی محمدامین سعدی و کاری از گروه تئاتر «آمیتیس»، پس از بیش از ۷۰ اجرا در تهران، مردادماه ۱۴۰۴ در فستیوال بین‌المللی تئاتر منطقه‌ای رگیونال گرجستان روی صحنه می‌رود.

این اثر نمایشی روز ۲۸ جولای (دوشنبه ۶ مرداد) ساعت ۱۵ در سالن حرفه‌ای دولتی شهر پوتی به اجرا درمی‌آید. در این دوره از جشنواره، یازده گروه نمایشی از کشورهای فرانسه، رومانی، ایران، گرجستان و لیتوانی حضور دارند و نمایندگی ایران را گروه تئاتر آمیتیس بر عهده دارد.

نمایش «منگی» پیش‌تر در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بخش‌های کارگردانی، بازیگری، طراحی لباس و طراحی گریم نامزد دریافت جایزه شده بود.

همچنین پوستر بین‌المللی این نمایش با طراحی حامد فرهی منتشر شده است.

«منگی» اقتباسی آزاد از رمان «منگی» اثر ژوئل اگلوف، با ترجمه اصغر نوری و ادبیات نمایشی فرانسه است.

فردین رحمانپور بازیگر و سحر قاسمی بازیگر فرم و سایه این پروژه هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها