امیرحسین والا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، از خوانش و بررسی کتاب کودک «ستارهای برای همه» در نشست هفتگی محفل ادبی «آفتاب» سخن گفت.
این نویسنده هرمزگانی بیان کرد: این هفته کتاب «ستارهای برای همه» انتخاب و برای اعضا خوانده شد. این کتاب را «افلین یاختمان» نوشته و تصویرگری کرده که توسط «فواد صادقیان» به فارسی برگردان شده است.
دبیر محفل ادبی «آفتاب» همچنین اضافه کرد: «در بخش دوم این نشست، با کمک کودکان و مرتبط با موضوع کتاب، یک فعالیت انجام شد و اعضای محفل، داستان کتاب را با هم به صورت عملی مرور کردند.
والا با ابراز خرسندی از استقبال گسترده از نشستهای این محفل ادبی از کمبود صندلی و فضا در کتابخانه سید احمد خمینی گلایه و عنوان کرد: ناگزیریم به علت محدودیت مکانی، علی رغم میل باطنی برای حضور افراد نیز محدودیت قائل شویم.
والا افزود: بیش از سه سال است که تلاش شده این نشستها با برنامه و هدف برگزار شود و کودکان در فضای آرام و دلخواه به سوی کتاب و کتابخوانی سوق پیدا کنند اما با توجه به افزایش این علاقهمندی ناچار هستیم که فضا را بیشتر به کودکانی اختصاص دهیم که به صورت پیگیر در نشستها حضور دارند و از حداقل سن هشت سال برخوردارند.
به گزارش ایبنا، محفل ادبی «آفتاب» با برنامه «هر هفته یک کتاب» با تسهیلگری امیرحسین والا و مریم سیدافقهی در سالن مطالعات کودکان و نوجوانان کتابخانه سید احمد خمینی بندرعباس برگزار میشود.
نظر شما