پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
معاون اول رئیس جمهور از نمایشگاه کتاب بازدید کرد

معاون اول رئیس جمهور، از سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور پنج‌شنبه (۲۵ اردیبهشت) از سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید و با حاضران و غرفه‌داران در این نمایشگاه گفت‌وگو کرد.

معاون اول رئیس جمهور در بدو ورود از بخش ناشران دانشگاهی بازدید کرد، محسن جوادی، رئیس نمایشگاه کتاب، ابراهیم حیدری، قائم مقام نمایشگاه و مهدی اسماعیلی‌راد، معاون امور ناشران در این بازدید عارف را همراهی کردند.

به گزارش ایبنا؛ سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مجموع با حضور ۲ هزار و ۳۶۳ ناشر داخلی در دو بخش فیزیکی و مجازی، شامل هزار و ۶۲۰ ناشر در بخش فیزیکی تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه در مصلی امام خمینی (ره) ادامه دارد؛ علاوه بر این، ۲۴۰ ناشر کودک و نوجوان، ۲۳۰ ناشر دانشگاهی و بیش از ۸۰ ناشر آموزشی در این رویداد مشارکت دارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین