پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
«از اتم تا بی‌نهایت» پرفروش نشر معارف در نمایشگاه کتاب

کتاب «از اتم تا بی‌نهایت» پرفروش نشر معارف در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کتاب «از اتم تا بی‌نهایت» که روایت زندگی شهید هسته‌ای دکتر علی‌محمدی از زبان همسرش است، در کنار آثاری چون «ضاحیه»، «کلنا قاسم» و «اجاره‌نشین خیابان الامین»، در فهرست پرفروش‌ترین‌های نشر معارف قرار گرفت؛ آثاری که با محور مقاومت، دفاع مقدس و مبارزه با تروریسم، توجه مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است.

بر اساس اعلام مسئول غرفه نشر معارف، عناوین پرفروش دیگر این نشر عبارتند از: کتاب «ضاحیه» تالیف علیرضا سکاکی این رمان سیاسی‌امنیتی، بر اساس واقعیت‌های جنگ لبنان و اسرائیل در سال گذشته نوشته شده و به ماجرای ترور سید حسن نصرالله پیش از شهادت، حین شهادت و پس از آن می‌پردازد. داستان با ورود نیروهای امنیتی ایران برای خنثی‌سازی ترور آغاز و در ادامه، حوادث امنیتی مهمی روایت می‌شود.

«کلنا قاسم» اثری دیگر از علیرضا سکاکی است که به زندگی شهید حسن صیاد خدایی می‌پردازد. این کتاب روایت‌گر مأموریتی حساس برای حذف طراحان ترور حاج قاسم سلیمانی است؛ مأموریتی که در جریان آن، دو نفر از عوامل اتاق فکر یکی در اربیل و دیگری در آب‌های ایتالیا کشته می‌شوند. در نهایت، این مأموریت منجر به شهادت شهید صیاد خدایی می‌شود که توسط عوامل موساد در تهران ترور می‌گردد.

«خار و میخک» رمان یحیی سنوار، از رهبران مقاومت فلسطین، که توسط وحیده نعیم‌آبادی ترجمه شده است. این اثر برای نخستین‌بار بدون حذف و سانسور، به‌صورت کامل منتشر شده و از جمله آثار متفاوت در میان ترجمه‌های مشابه محسوب می‌شود.

«اجاره نشین خیابان الامین» کتابی مستند به قلم جمال فیض‌اللهی است که به تحول روحی یک فرد بی‌اعتقاد پس از سفر به سوریه و حضور در حرم حضرت رقیه (س) می‌پردازد. روایت ۸ ساله از حضور او در جبهه مقاومت، از نکات برجسته این اثر است.

«موج بلند» روایت مستند از مأموریت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سفر به دور دنیا. این کتاب به ابعاد مختلف این عملیات تاریخی از جمله فنی، رزمی و فرهنگی می‌پردازد.

رمان «حیفا» به ماجرای نفوذ یک دختر جاسوس اسرائیلی به زندان‌های عراق و نقش او در شکل‌گیری تفکر داعش در میان سرکرده‌های گروه‌های تکفیری اختصاص دارد.

نشر معارف با ۱۱ عنوان جدید در راهرو ۲۲ دارد.

به گزارش ایبنا: نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین