دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰
نشست «اقتباس در موسیقی» با حضور محمدسعید شریفیان برگزار می‌شود

نشست تخصصی «اقتباس در موسیقی» با حضور محمدسعید شریفیان، آهنگساز و پژوهشگر موسیقی در ششمین روز برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، برگزار می‌شود.

به گزارش ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نشست تخصصی «اقتباس در موسیقی»، با حضور محمدسعید شریفیان، آهنگساز و پژوهشگر برجسته موسیقی، امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت، ساعت ۱۸ در طبقه فوقانی سالن هنرگان کتاب برگزار می‌شود.


این نشست که به همت دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتابخوانی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، به بررسی موضوع اقتباس در موسیقی از مکتوبات نثر و نظم می‌پردازد. در این برنامه، شریفیان به بررسی استفاده از ادبیات مکتوب نظم در موسیقی، نقش داستان‌ها و افسانه‌ها در اپرا و به‌کارگیری مکتوبات تاریخی، اسطوره‌ای، مذهبی و دیگر منابع در موسیقی‌های پروگراماتیک خواهد پرداخت.
بنفشه اعرابی، مدیر هنرگان کتاب، در این باره گفت: این نشست فرصتی است برای علاقه‌مندان به موسیقی و پژوهشگران که با جنبه‌های مختلف اقتباس در موسیقی آشنا شوند.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار بخوانیم برای ایران در محل مصلای امام خمینی (ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین