به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در ششمین آیین بزرگداشت حکیم نظامی در تفرش با بیان اینکه اندیشههای نظامی به همه جهان تعلق دارد، گفت: مفاخر و بزرگان بخشی از هویت تاریخی ایران هستند و معرفی آنها به نسل جوان و حفظ آثار و اندیشههای آنان رسالت متولیان فرهنگ و هنر است.
حسین محمودی فر خاطرنشان کرد: باید برای آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با میراث فرهنگی ایران این گونه بزرگداشتها نهادینه شود تا نسل جدید بیشتر با بزرگان بوستان و گلستان شعر و ادب فارسی و شاعران پارسیگو آشنا شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، پرداختن به آثار نظامی را فرصتی مغتنم برای بازشناسی ارزشهای فرهنگی و ادبی ایران زمین ضروری دانست.
نظامی و «گنجه» تفرش
حجت الاسلام اجرایی امام جمعه تفرش نیز در این مراسم با اشاره به ظرفیتهای معنوی شهرستان تفرش بیان کرد: حکیم نظامی در کنار مفاخر و مشاهیر علمی و فرهنگی و هنری از جمله ظرفیتهای ارزشمند تفرش است که خدمات ارزشمندی را در حوزه شعر و ادب فارسی به ایران اسلامی ارائه کرده است.
وی خاطرنشان کرد: حکیم نظامی بیشتر عمر خود را در شهر «گنجه» تفرش گذرانده است.
تفرش شهر پدران علمی
فرماندار شهرستان تفرش نیز در ادامه این آیین با اشاره به اینکه تفرش به عنوان شهر پدران علمی به شمار میرود بیان کرد: برخاستن ۲۳ پدر علمی از این خطه عالمخیز برای خدمات ارزنده به ایران اسلامی، از افتخارات این شهر با پیشینه بالای فرهنگی است.
اتابکی افزود: امیدوارم با تشکیل انجمن مفاخر شهرستان تفرش با تلاش و همکاری هنرمندان و فعالان این حوزه، مفاخر بزرگ شهرستان تفرش به کشور و جهان معرفی شوند.
به گزارش ایبنا، در این آیین بزرگداشت، «سایه رحمانپور»، «مریم صابری نسب» و «امیر محمد خدایاری» آخرین سرودههای خود را خواندند.
نظر شما