دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
کتاب «۱۴ قصه ۱۴ معصوم» در شازند معرفی و خوانش شد

مرکزی- کتاب «مجموعه ۱۴ قصه ۱۴ معصوم» تألیف حسین فتاحی توسط جمعی از اعضای کتابخانه عمومی صدراِ شهباز شازند معرفی و جمع خوانی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک، بخشی از کتاب «مجموعه ۱۴ قصه ۱۴ معصوم» بخش امام مهدی (عج) با حضور جمعی از دختران اعضای کتابخانه عمومی صدرای شهر شهباز شازند معرفی و جمع‌خوانی شد.

معرفی کتاب «مجموعه ۱۴ قصه ۱۴ معصوم»

کتاب «مجموعه ۱۴ قصه ۱۴ معصوم» یک اثر داستانی به تالیف حسین فتاحی است که برای گروه سنی کودکان و نوجوانان نوشته شده است. در واقع همانگونه که خود نویسنده ذکر می‌کند این کتاب مخصوص دبستانی‌هاست. این مجموعه داستان توسط نشر قدیانی به چاپ رسیده و تا به حال ۱۲ سری از آن منتشر شده است. این استقبال کودکان را از این مجموعه داستان‌های مذهبی نشان می‌دهد. در هریک از این کتاب‌های این مجموعه، داستانی درباره یکی از ۱۴ معصوم روایت می شود. این داستان‌ها علاوه بر اینکه می‌تواند برای کودکان جذاب و سرگرم کننده باشد، در عین حال آنها را با آموزه‌های دینی آشنا می کند. این کتاب تصویرهای بسیار جذابی نیز دارد که وظیفه تصویرگری آنها به دوش محمدرضا دادگر بوده است. عنوان کتاب‌های این مجموعه به ترتیب ۱۴ قصه، ۱۴ معصوم از حضرت محمد (ص)، امام علی (ع)، حضرت فاطمه (س)، امام حسن (ع)، امام حسین (ع)، امام زین العابدین (ع)، امام محمد باقر (ع)، امام جعفرصادق (ع)، امام موسی کاظم (ع)، امام رضا (ع)، امام محمد تقی (ع)، امام علی النقی (ع)، امام حسن عسگری (ع) و امام مهدی (ع) است.

قسمت‌هایی از کتاب «مجموعه ۱۴ قصه ۱۴ معصوم»

«روزی بود، روزگاری بود. در سرزمین عربستان شهری بود به نام مکه. در مکه مردمی زندگی می کردند که به قبیله قریش معروف بودند. قبیله قریش از محترم ترین قبیله های عرب بود. در میان مردم این قبیله مرد بزرگواری زندگی می کرد به نام «عبدالمطلب». عبدالمطلب بزرگ قریش بود. عبدالمطلب ده پسر داشت. از میان این ده برادر، یکی بود که از همه زیبا تر بود. مهربان تر و شجاع تر بود. او «عبدالله» نام داشت. همه مردم عبدالله را دوست می داشتند. عبدالمطلب هم او را از بقیه پسرهایش بیش تر دوست می داشت. برای همین، وقتی عبدالله به سن جوانی رسید، پدرش عبدالمطلب، از میان دخترها، بهترین دختر را انتخاب کرد و به ازدواج عبدالله درآورد. این زن «آمنه» نام داشت و…»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها