حجتالاسلام علیرضا عیسیخانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان اظهار کرد: قصه و قصهگویی بخش مهمی از ادبیات ما است و در واقع قصهها موزه شفاهی ما ایرانیان هستند که باید از این ظرفیت استفاده شود.
وی با بیان اینکه در قرآن کریم بیش از ۲۰۰ قصه وجود دارد که خداوند برخی از مفاهیم دینی را در قالب قصه به مردم بیان میکند، اضافه کرد: در قرآن کریم از قصه حضرت یوسف (ع) به عنوان احسن القصص یاد شده، بر همین اساس ضروری است با ابزار قصه و تکنیکهای خلاقانه کودکان را با ادبیات کرده و مهارتها آموزش داده شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۸ مرکز کانونی در استان زنجان فعال است، گفت: حکایت شیرین قصهها در مراکز فرهنگی هنری و پایگاههای کتابخانههای سیار کانون با شعار «راز قصه ها ساز زندگیست» اجرا میشود.
عیسیخانی با بیان اینکه مشارکت کنندگان در این طرح ۳ هزار کودک هستند، اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح آشنایی کودکان با ادبیات کهن و فاخر ایران و آموزههای دینی و اخلاقی است.
وی افزود: علاقمندان میتوانند در یکی از بخشهای قصهگویی قصههای کلاسیک، آیینی، دینی، منظوم، علمی، ایثار و شهادت، غزه، زبان اشاره مدرن نوآورانه و ۱۰۰ ثانیه مربوط به بخش حضوری و قصههای صوتی ۹۰ ثانیه و محیطی مربوط به بخش غیر حضوری شرکت کنند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان با اشاره به اینکه شرکت در این جشنواره محدودیت سنی ندارد، گفت: مهلت شرکت در جشنواره نیز تا ۶ دی ماه تعیین شده است.
وی افزود: مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصه گویی در استان زنجان ۲۷ تا ۲۹ آذر برگزار خواهد شد.
نظر شما