نويسنده كتاب «چرا حجاب؟» هدف از نگارش اين اثر را پاسخ به نياز جامعه عنوان كرد و گفت: در اين اثر كوشيدهام با ترسيم ديدگاههاي روشني از دين اسلام، مباحث و شبهههاي جديدي را كه در زمينههاي عرفي حجاب ايجاد شدهاند، تبيين كنم.\
وي با بيان اين كه مبحث حجاب در دين اسلام از ضرورياتي است كه در قرآن كريم نيز مكرر به آن اشاره شده است، گفت: در دين اسلام، پوشش و حجاب تنها به زنان اختصاص ندارد و مردان نيز به رعايت پوشش امر شدهاند. البته حجاب به تناسب جنسيت، متفاوت و داراي ابعاد و معيارهاي گوناگوني است.
نويسنده كتاب «راز خوشبختي همسران» خاطرنشان كرد: بسياري از سوالات و درخواستهاي خانوادهها و جوانان درباره حجاب است و متاسفانه نياز به دانستن فلسفه حجاب در بطن جامعه به ويژه در ميان خانوادهها، بانوان جوان و دانشآموزان بيشتر احساس ميشود.
وي علت توجه فراوان دين اسلام به حجاب بانوان را اهميت اين قشر در سالمسازي جامعه دانست و تصريح كرد: در دين اسلام به حجاب مردان نيز توجه شده است، اما از آنجايي كه بانوان سلامت و امنيت جامعه را تضمين ميكنند، بيشتر مورد توجه قرار گرفتهاند.
نويسنده كتاب «رفيقشناسي» يكي از علل مهم بيحجابي را عدم اطلاعات و معرفت نسبت به پوشش دانست و افزود: اگر مردم درباره حجاب آگاهي درستي داشته باشند، بسياري از مشكلات اجتماعي به وجود نميآيد، زيرا مشكلات بشر ناشي از جهل و ناآگاهي است.
خرمي، عقدههاي دروني، كمبودهاي شخصيتي و تربيت ناسالم را از ديگر نتايج بيحجابي و رعايتنكردن برجي از هنجارها دانست و بيان داشت: حجاب عاملي براي تحكيم روابط خانوادگي و كاهش بسياري از مشكلات اجتماعي است.
وي در پايان درباره فعاليت فرهنگي خود گفت: اكنون در حال نگارش كتابي به نام «تنهايي اميرالمومنين» و «چرا انحراف» هستم.
اين كتاب كاوشي در «لزوم زنان در اجتماع، فوايد و اثرات رعايت حجاب و پيامدهاي آن، عوامل و عواقب اجتماعي عدم رعايت حجاب، شيوههاي پيشگيري از بيحجابي و شيوههاي برخورد با بيحجابي» است.
نظر شما