در مراسم رونمایی کتابهای «شناختگرایی» و «عاقلان عاشقی کنند» مطرح شد؛
تلاش کردیم الگویی برای بینرشتهای شدن علوم انسانی ارائه کنیم
افراشی گفت: ما در کتاب «شناختگرایی» تلاش کردیم الگویی برای بینرشتهای شدن علوم انسانی ارائه کنیم. من در کتاب «شناختگرایی» گفتم چند رشته علمی چگونه با هم همکاری میکنند و مطالعه بینرشتهای چگونه به وجود میآید.
مهرنوش هدایتی در این نشست گفت: ما تا به امروز مفهوم اشتباهی از عشق را درک کردیم؛ من بهواسطه عاشقی خودم متوجه شدم این مفهوم که عشق و عقل از هم جدا هستند، اشتباه است. من بعدها با مقوله تفکر و بلوغ مراقبتی آشنا شدم و بر اساس تجربههای خودم متوجه شدهام که عقل صرفا منطق نیست. عقل سه ظرف منطق، هیجان و عواطف را دارد. عقل در دل عشق قرار دارد. به نظر من عشق هماکنون همچون مرواریدی است که ارزشش شناخته نشده است و اگر ما ارزش مروارید را ندانیم، به این معنی نیست که مروارید وجود ندارد.
نویسنده کتاب «عاقلان عاشقی کنند» گفت: عشق در ابد و ازل بوده و من در کتاب «عاقلان عاشقی کنند» بازتعریفی از آن را ارائه کردم. ما در بلوغ مراقبتی خودمان را فدا نمیکنیم و سعی میکنیم با کمک فردی دیگر چیزی را بسازیم. من به افرادی که میخواهند وارد تجربه عاشقی شوند و آنها که بعد از ازدواج حس میکنند، میزان عشقشان کم شده است، پیشنهاد میکنم که کتاب «عاقلان عاشقی کنند» را بخوانند.
آزیتا افراشی نویسنده کتاب «شناختگرایی» نیز در این نشست با اشاره به اینکه علوم شناختی به عملکرد ذهن ما میپردازند، گفت: همسو با چیزی که هدایتی گفت، علوم شناختی معتقد است که ما دنیا را حس میکنیم و این حس دنیا را به ما میشناساند. ایران در حیطه علوم شناختی پیشتاز است.
نویسنده کتاب «شناختگرایی» بیان کرد: ما در کتاب «شناختگرایی» تلاش کردیم الگویی برای بینرشتهای شدن علوم انسانی ارائه کنیم. من در کتاب «شناختگرایی» گفتم چند رشته علمی چگونه با هم همکاری میکنند و مطالعه بینرشتهای چگونه به وجود میآید.
افراشی با بیان اینکه به نظر من ارتباطات بینرشتهای میتوانند افقهای خوبی را در مقابل چشم ما باز کنند، گفت: کتاب «شناختگرایی» میتواند به کودکان ما بیاموزد که علوم انسانی را بهتر بشناسند و با شناخت علوم بینرشتهای، زندگی را بهتر درک کنند.
به گزارش ایبنا، نمایشگاه کتاب 1402 تا ۳۰ اردیبهشتماه در مصلای امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.
نظر شما